Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy latex cicanacit,...

Vettem egy latex cicanacit, csak aza baj h felpróbáltam itthon, és egy picit nagy rám, néhol begyűrődik, holott feszülnie kéne rajtam . Gáz szerintetek? V viselhető ígyis?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem gáz, de én a helyedben felejtősre venném. Mindenki a latex cicanaci lázban ég, mindenkinek van. Mi értelme olyat felvenni ami már mindenkin ott csüng. Semmi egyediség. Sztem az a legjobb, ha gyorsabban tudsz továbblépni, mint mások. Tudom nem ez a kérdés, de gondoltam leírom.:)
2010. márc. 24. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem gáz úgy.

Hihetetlen, hogy mindenkin ilyen van, és sokan rendes nadrágnak használják kis toppal. ÁÁÁÁ a legjobb, mikor sportcipővel. Osztálytársam rendesen nyúzta lefele, amiért bokája felé ért? Kérdeztem, hogy nadrág helyett veszed fel? Rendesen megsértődött, hogy ilyet mertem kérdezni.

Milyen felsőt akarsz hozzá venni?

2010. márc. 24. 23:40
 3/7 A kérdező kommentje:

még nemtudom :)

vettem egy másikat is, de az nem latex, hanem sima fekete, abba jobban is érzem magam, csak anya szerint olyan mint egy harisnya :o

igazából bőrkabáttal szeretném hordani, és fekete "topánkával", úgy nem ribis sztem :) jah, és nekem az nemjön be hha teljesen bokáig ér, max csizmával, de annak az ideje már kezd lejárni.

Úgy szeretném hordani, h picit felhajtom aaz alját kb így

[link]

egyébként annyira nem áll el, csak a fenekemen néhol begyűrődik, és nemfeszül annyira mint kéne. XLes a nadrág nekem meg M-es kellett vna, nemgondoltam h ennyi kül lesza 2 méret között.

2010. márc. 24. 23:53
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Ez Isten akarata volt! Ne vedd fel azt a nadrágot! :DD
2010. márc. 25. 00:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát bazki van sok "kül" a két méret közt mert M - L - XL így van sorban.
2010. márc. 25. 02:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A latex cicanaciban az a lényeg hogy feszül, és nem lóg rajtad
2010. márc. 25. 06:36
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
ocsmány.
2010. márc. 25. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!