Vettem egy latex cicanacit, csak aza baj h felpróbáltam itthon, és egy picit nagy rám, néhol begyűrődik, holott feszülnie kéne rajtam . Gáz szerintetek? V viselhető ígyis?
Szerintem gáz úgy.
Hihetetlen, hogy mindenkin ilyen van, és sokan rendes nadrágnak használják kis toppal. ÁÁÁÁ a legjobb, mikor sportcipővel. Osztálytársam rendesen nyúzta lefele, amiért bokája felé ért? Kérdeztem, hogy nadrág helyett veszed fel? Rendesen megsértődött, hogy ilyet mertem kérdezni.
Milyen felsőt akarsz hozzá venni?
még nemtudom :)
vettem egy másikat is, de az nem latex, hanem sima fekete, abba jobban is érzem magam, csak anya szerint olyan mint egy harisnya :o
igazából bőrkabáttal szeretném hordani, és fekete "topánkával", úgy nem ribis sztem :) jah, és nekem az nemjön be hha teljesen bokáig ér, max csizmával, de annak az ideje már kezd lejárni.
Úgy szeretném hordani, h picit felhajtom aaz alját kb így
egyébként annyira nem áll el, csak a fenekemen néhol begyűrődik, és nemfeszül annyira mint kéne. XLes a nadrág nekem meg M-es kellett vna, nemgondoltam h ennyi kül lesza 2 méret között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!