Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most velem van a gáz vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most velem van a gáz vagy a csajjal volt?

Figyelt kérdés

Tegnap "összeszedtem" magamnak egy buliban egy lányt, nem tudtam ki ő, idegen városban voltam, de odamentem. Eleinte tök jól elbeszélgettünk, figyelmes volt, meghallgatott, nevetett, stb. Aztán mikor elkezdtem nyomulni rá, behúzta a féket. Hatszor akartam megcsókolni, hát csak nem hagyta! Annyira sz.rul esett, ott is hagytam utána. Nagyon önbizalom romboló volt, tiszta égés. Szerintem nem vagyok amúgy csúnya srác. Velem lehet baj, vagy a csajjal, vagy mi? Köszi előre is!

20F

2012. jún. 30. 16:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De akkor az ilyen lányok élete tök unalmas lehet, nincs benne semmi kaland, semmi extra, nem?
2012. jún. 30. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Az övéké még lehet boldog. Ha így folytatod, a tied maximum elégedett. Talán. De nem hiszem.
2012. jún. 30. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Amit csináltál az jó volt viszont ez csak ribancoknál válik be:D
2012. jún. 30. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Meg attól hogy te helyesnek meg jófejnek tartod magad lehet ő nem így gondolta..:)
2012. jún. 30. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez alapján nem mondhatod, hogy unalmas lenne az élete.

Képzeld, vannak olyan emberek, akik élete nem attól lesz izgalmas, hogy mindig mással kefél.

Ez egy teljesen alaptalan kijelentés volt részedről

2012. jún. 30. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!