Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most velem van a gáz vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most velem van a gáz vagy a csajjal volt?

Figyelt kérdés

Tegnap "összeszedtem" magamnak egy buliban egy lányt, nem tudtam ki ő, idegen városban voltam, de odamentem. Eleinte tök jól elbeszélgettünk, figyelmes volt, meghallgatott, nevetett, stb. Aztán mikor elkezdtem nyomulni rá, behúzta a féket. Hatszor akartam megcsókolni, hát csak nem hagyta! Annyira sz.rul esett, ott is hagytam utána. Nagyon önbizalom romboló volt, tiszta égés. Szerintem nem vagyok amúgy csúnya srác. Velem lehet baj, vagy a csajjal, vagy mi? Köszi előre is!

20F

2012. jún. 30. 16:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Van ilyen, nem mindig jönnek össze a dolgok, ami nem feltétlen a te hibád. De lehettél akár túl "gyors" is, ki tudja.

Fel a fejjel, majd máskor. ;)

2012. jún. 30. 17:02
 2/15 anonim ***** válasza:
attól függ mit akartál tőle... bár elég egyértelmű. nem akarta h a backstageben megkúrd azt otthagyd.
2012. jún. 30. 17:07
 3/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért, mert nem könnyűvérű lány volt, aki csak simán adja magát..

és igen, veled van a gáz.

2012. jún. 30. 17:14
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem minden lány azért megy bulizni hogy smárolgasson vadidegen csávókkal..
2012. jún. 30. 17:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Üzenem az összes gyökér figyelmébe itt:

Ez történik, ha találtok egy nemri.banc, normális, nem könnyen kaphatós, kedves figyelmes lányt egy buliban ráadásul.

Fogjátok, és otthagyjátok a p.csába, mert nem engedte, hogy fél órás ismeretség után lesmárold.

És ezek után még csodálkoznak egyesek, hogy nincs barátnőjük...

WTF?????

Szóval, ha csak meg akartad dugni, akkor veled volt a baj, rossz lánynál próbálkoztál. Ha komolyat is akartál, akkor is veled van a baj, hogy nem tűnt föl, hogy vele talán érdemes.

21L

2012. jún. 30. 17:32
 6/15 anonim ***** válasza:
adom..:D az utolsót :))
2012. jún. 30. 17:34
 7/15 A kérdező kommentje:
Ugyan már, egy laza kis smárolás kinek okozott még gondot? Lett volna néhány jó órája, aztán mára elfelejtette volna, kereshetne ugyanúgy párt magának. Nem gondoltam komolyan, mivel az ország másik végében lakom, szóval... de akkor sem értem. Nem tudom, hogy most ő a gyáva, kis szende szűz vagy én a nyomorék, ronda, lúzer.
2012. jún. 30. 17:40
 8/15 anonim ***** válasza:

Már a kérdésnél is sejtettem, de az utolsó kommentedből világosan kiderül: semennyire nem tiszteled, és nem becsülöd a nőket.

Oh, nem hogy örültél volna, hogy egy csaj valami többet is akarna, mint a tested, hiszen te nem akartál többet. És igen, van, akinek a csók nem a "laza kis smárolás", hanem szeretet kifejezés. Te nem gáz vagy, hanem szánalmas!

2012. jún. 30. 18:02
 9/15 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de aki nem szereti az ilyen kalandokat, az minek jár ilyen helyekre? Azt hiszi, ott majd talál komoly kapcsolatot?
2012. jún. 30. 18:09
 10/15 anonim ***** válasza:

besz@rok rajtad XDXD

Lett volna néhány jó órája? honnan veszed hogy jó lett volna neki?

Képzeld, nem mindenki olyan mint te, hogy menjünk dugjunk aztán viszlát. Sajnálatos, hogy egyre gyakoribb az ilyen hozzáállás, mint a tiéd.

6szor próbálkozni pedig már szánalmas....

2012. jún. 30. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!