Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat kérnék, hogy mennyit fogyjak?
Detto ugyanígy nézek én is ki.
Nekem 10 kilot szoktak mondani.
Annyit is szeretnék.
olyan 60-70 kilónak tippellek... az alakod, derék fölött szerintem egészen jóó, viszont a lábaid annyira nem jók... bocsi, csak őszinte voltam.... a WS teleshop árul, ilyen fogyasztó tapaszt, vegyél, és tedd rá a combod alsó részére, ha kész a lábad, jöhet a felső test. Egyébként, ilyesmi munkát szeretnék felnőttként, már sok barátnőmnek segitettem ilyen téren.... ha kell, neked is szivesen segitek, bennem bízhatsz! itt a számom: 06/30-676-21-18
A nevem Tárczy Eszter
Én imádnám ezt a testet! Ne tudd meg mit művelnék veled! ;)
Szerintem most még kifejezetten gyönyörű tested van, de hogy később is megtartsd a vonalaidat, mindenképp sportolj! Küzdősportot ajánlok. A megnövekedett izomzat több energiát emészt fel így a tv előtt ülve is több kalóriát égetsz el mint sportolatlanul! Mellesleg kár lenne egy ilyen jó adottságokkal bíró testet veszni hagyni! Szexi vagy izgató és nőies! Fogynod nem szükséges, de ha mindenképp annyira fogyni akarsz akkor max 5 kiló. Bár a tömeg nagyon csal, ugyanis ha megiszol egy liter vizet akkor az plusz 1 kiló holott semmit sem híztál. Az izom nehezebb mint a zsír! Ha koplalsz a fehérjét a szervezeted az izmaidból fogja elvenni! Az izmod sorvad és az abból felszabaduló víz kiürül a testedből tehát fogyni fogsz kilóra de sokkal rosszabbul fogsz kinézni! Egy jó izomzaton a sok zsír is istenien áll! Ha szép izmos a tested alapja akkor akárhány kiló is leszel egy bizonyos határig, az arányos és szexi lesz! Nagyobb ruhát kell majd felvenned de ugyanolyan kivágással! ;) Ugyanis továbbra is vonzó és szép maradsz! Szóval felejtsd el a kilók számolgatását, és helyezd a figyelmedet a sportra! :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!