Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik oldalon hordod a szerszámodat?
Figyelt kérdés
Amikor takarékon van vagyis nem 12 órát mutat. :-)2012. jún. 29. 21:55
11/20 anonim válasza:
az utolsó 2 válaszon besírtam XD
12/20 anonim válasza:
Én is már bőgök a röhögéstől 21L
13/20 anonim válasza:
Kokárdát, kardot, f..szt BAL oldalon kell hordani!
14/20 alexinh98 válasza:
Én baloldalon és eggyet értek az elöttem lévövel csak hozzá teszem az órát is
15/20 anonim válasza:
Az én nagyapám mindig azt mondta: édes fiam jól jegyezd meg csatnak(övcsat a gyengébbek kedvéért), f..nak bal oldalt a helye. És milyen igaza volt.
16/20 anonim válasza:
Én vagyok a falu hossza! Amúgy középen.
17/20 anonim válasza:
Csatnak, f@sznak, kardnak, kutyának és k*rvának bal oldalon, az asszonynak jobb oldalon a helye!
18/20 anonim válasza:
Az erő sötét oldalán hordom! :D
19/20 anonim válasza:
Csavarhúzót bal oldali nadrágzsebemben hordom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!