Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/36 anonim válasza:
nem szerettem bele csak azt mondtam magamban:ó elfogadnám ezt a srácot Ha valós lenne! :) pl Zero a Vampire Knight-ból , vagy pedig Usui a Kaichou wa Maid-sama-ból..és még stb :D
32/36 anonim válasza:
És az Anotherből Kouichi Sakakibara,Teshigaawra, és Mochizuki is cukik! :D
Az Ootanis voltam!
33/36 SuperGirls válasza:
Persze :D
Gaara, Zero, Edward (Fullmetal Alchemist), Sousuke (Fullmetal Panic) Sasuke, Naruto .....Ichigo, Toshiro Hitsugaya,Renji,Byakuya.....sorolhatnám a végtelenségig :D :$ <3
34/36 anonim válasza:
Igeen! Kiryuu Zero (Vampire knight) Senji Kiyomasa (Deadman wonderland)
36/36 Seda97 válasza:
Hakuouki Hijikata Toshizou <3 és még jó páran...de egyenlőre most ő a favorit :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!