Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/36 KoNaN válasza:
13/36 anonim válasza:
Neji Hyuugaba a Narutobol. xD [link]
15/36 anonim válasza:
én nem, vagyis csak egy srácba aki kinézetre és személyiségileg is hasonlít Usui Takumira ^-^
16/36 anonim válasza:
Taniyama Mai a 'Ghost Hunt' című sorozatból nagyon tetszik...hasonlít a szerelmemre... *.*
17/36 anonim válasza:
Én Kuran Kaname-ba szerettem bele . *-*
18/36 anonim válasza:
már bocsi, de Kaname-ba hogy lehet beleszeretni..? Akkor inkább már miért nem Zero, szerintem annak sokkal "jobb" jelleme van!
19/36 anonim válasza:
Inuyashába :D Vele is álmodtam :))
20/36 anonim válasza:
Nanááá*o*d gray man-ből laviba imááádom már rohadt sok rajzom van rola és kívülröl fujom az összes olyan adatát ami a sorozat alapján kiderült rólaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!