Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szerettetek már bele anime...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerettetek már bele anime karakterbe?

Figyelt kérdés

2012. jún. 29. 00:34
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
EElöző kommentelő vagyok..egyébként nagy szerelmem még a trigunból vas is*o*xD
2012. jún. 30. 22:28
 22/36 anonim válasza:

nabari no ou: Yoite

[link]

2012. júl. 1. 22:32
 23/36 anonim válasza:

Hm, hát hogy beleszerettem-e? *tanakodó fej* Nem, azt hiszem úgy igazából nem. xD De a legjobban ők tetszenek:

L, (Death Note), Shinichi (Nana), Zero (Vamoire Knight), Byakuya, Ulquiorra, Ichigo (Bleach). Meg még azért vanak egy páran. :D

Kedves kérdező, látom nagyon szereted Allent-t. :D Most nyáron a MondoCon-on Allen leszek. :3 (Lány vagyok, de nem baj xD) Őt olyan közepes módon szeretem, de mivel hasonlítok rá egy kicsit, őt választottam. ^_^^

2012. júl. 4. 11:15
 24/36 anonim ***** válasza:

Gaara, Neji, Shikamaru, Zero, Kaname, Aidou, Death the Kid, Soul Eater, Kanda yuu, Lavi (először véletletn lacit írtamxd)

Végül Itachi, Iruka-sensei, Ichigo, Renji, Ishida, Toushiro, Byakuya, L, Yagami Light, Near, Grimmjow, Ulquiorra, Hisagi,Deidara, Ichimaru Gin, Inuyasha, Allen.

És azt hiszem ennyi.... hát jó sok xD ^^ Persze ezeket csak baromira kedveltem.

2012. júl. 5. 02:56
 25/36 anonim válasza:
Igen, de azt nem mondom el kikbe
2012. júl. 9. 20:19
 26/36 Raween válasza:
igen sokba
2012. júl. 12. 15:03
 27/36 anonim válasza:
Meshi teljesen egyetértek veled xD
2012. aug. 12. 03:38
 28/36 anonim ***** válasza:

Ők nagy kedvenceim:

Ootani Atsusi; Maity(so-so) By Lovely Complex

Kaname úrfi; helyesek: Zero,Ichiru,Aidou,Ichijo,Shiki

<3

2012. aug. 14. 23:35
 29/36 anonim ***** válasza:

Bele szeretni nem, de őket kedvelem:

Kanda, Allen Walker, Sasuke, Deidara, Usui Takumi, Kisshu, Tiky, Debitto, Envy/Irigy, Edward Elric, Shinichi, Nobu, Shinichi Okazaki, Zero, Ikuto, és még van egypár.:)

2012. aug. 14. 23:52
 30/36 anonim válasza:
Misa misa :D
2012. aug. 15. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!