Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az izmos test hátrányt jelent a csajozásban? Itt nagyobb méretekre gondolok pl.100 kg
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 19:33
2/13 A kérdező kommentje:
Esetleg linkelhettek, olyat ami még tetszik nektek.
2012. jún. 28. 19:35
3/13 anonim válasza:
Miért jelentene? :) Szerintem a legtöbb lány szereti az izmos pasikat! L/21
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Egyetértek szerintem egyáltalán nem hátrány .... sőt
6/13 anonim válasza:
Ha a 100 kg színozom, akkor semmi gond nincs. Ha pocak is társul mellé, akkor vannak problémák.
24/N
7/13 anonim válasza:
ma már a szálkás izmos a divat minimális testzsirral, nem a kipukkantott szekrényforma.
8/13 anonim válasza:
Nekem tuti nem kell izmos pasi. Nem kell kocka a hasán, nem kellenek dagadó karizmok, semmi. Fujj.
Legyen egy sima átlagos testalkata, vagy pár kilo felesleg rajta, de nem kell, hogy izmos legyen.
9/13 anonim válasza:
Hm, vajon az ugyanolyan bátor férfiak közül kinek van nagyobb esélye megvédeni téged az utcán?
a véznának?
a szálkás, de izmosnak?
az átlagos testalkatúnak (egy kis izom, egy kis háj)
a kicsit izmosnak
a kicsit daginak
a középizom, középdaginak
a daginak
vagy a teljesen izmosnak?
Egyáltalán kinek mennek neki az utcán?
10/13 anonim válasza:
Utolsó a Bruce lee nak:-) vagy a Jet Leenek veznak ..de ugy levernék a szin izmosat is mint a cart! viccet felre teve.. aki szin izom lehet fel van fújva ..közbe meg egy lisztezsàk alatt becar mert nem tudja a fogàsàt..a tàpszeres kocsogoket meg inkàbb hagyjuk ..benyom egy kuràt es szeriàzik 60kilóval..ezek a versenyző teszépÍtok erőssek ugyan..de olyan lassúak mint egy pótkocsis Ifa ..egy mozgékony vékony sportolo srac aki egy kicsit vagany is ugy leutne mint a cart..mert mire megmozdulna 3szor lerugna a fejet...àllra meg nem lehet gyúrni;-) lehet az izmos rohanna elsonek ha arra kerulne a sor! megjegyzem lattam màr ilyet! 50es kezu rohangál a vekonyak meg nem szaladtak el..en inkàbb a gyorsasagra szavaznek mint az erore ha az utcan meg kell vedeni valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!