Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki a honajszorzet?
Figyelt kérdés
17/f2012. jún. 27. 22:10
21/28 anonim válasza:
Szerintem ez k.rvára nem a válaszadó korától függ 12es! Ha valaki tisztán tartja magát és igényes, akkor nem lesz büdös!
Ha valaki borotválja magát naponta, de csak hetente fürdik és nem használ stiftet, akkor is olyan szaga lenne, hogy csípné a szemedet!
22/28 anonim válasza:
szerintem ha olyan középszerű nagyságú az sexy, ha hosszu az fújj. Ajánlatos levágni :D, de nem borotvával
23/28 anonim válasza:
szerintem nem szégyen én is csak azért borotválom mert kényelmetlen ... a többiek véleményét ilyen téren szerintem ... khm.. sz@rd le
24/28 anonim válasza:
akárhány válasz érkezhet még erre a kérdésre, a lényeg úgy is az, hogy 'ízlések és pofonok'
25/28 anonim válasza:
Szerintem csak vágd le, és ha van egy kicsi, az úgy jó.Mert azért ne legyen ott egy kész kutya, viszont egy kicsit azért kegyen szőrös, mert mégiscsak férfi vagy. 15/L
26/28 anonim válasza:
Szerintem nem ciki egy ferfi legyen szoros...nem hiaba ferfi:)
27/28 anonim válasza:
Szerintem emberfüggő..pl ha a "tipikus" 17 éves vagy akkor gáz ha szőrős..de egy igazi férfinek az áll jól ha szőrös 21/L
28/28 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ciki.Bár nekem az jön be ha van egy kicsi..a csupasz nekem b*zis,a hosszú szőrt meg utálom.De ez barátnőtől függő(persze ha van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!