Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki a honajszorzet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki a honajszorzet?

Figyelt kérdés
17/f
2012. jún. 27. 22:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar se a borosta, se a szakáll, se a mellkasszőr, se a lábszőr, se a farokszőr, se a hasszőr, se ha a segge lyuka is szőrös, de hónalj/hát/vállszőrt azt a pasi is szedje le. Ennyitől még nem lesz antiférfi, csak igényesebben fog kinézni egy gorillánál. És nem lesz olyan büdös se.

21L

2012. jún. 27. 22:25
 12/28 anonim ***** válasza:
17 évesen ne a 32 éves nőkre hallgass, hanem a korodbeli lányokra...70%-a azt mondja, hogy ocsmány a hónaljszőrzet...a maradék 30%-nak meg mindegy, csak fiú legyen!
2012. jún. 27. 22:25
 13/28 anonim ***** válasza:
11es ott a pont
2012. jún. 27. 22:26
 14/28 anonim válasza:
51%
egyáltalán nem ciki. én undorítónak találom mikor egy srác borotválja magát.
2012. jún. 27. 22:26
 15/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy ciki -e, de undorító. Főleg 17 évesen. Nekem is van pár osztálytársam akiknek van és kb minden nap végignéztem őket az öltözőben suli alatt tesiórán, mert nem lehet nem észrevenni olyan kis helyen egymást. Stiftet eleve nem használnak és mindig miattuk volt büdös az osztályban. Azért tizenX évesen adhatnál magadra annyit hogy leborotváld mert szerintem nagyon nem király :(.

16/f

2012. jún. 27. 22:28
 16/28 anonim ***** válasza:

Az a baj, a válaszok egy része nem egyértelmű, pedig engem is érdekelne!

Nem a lábat, nem a hasat, mellet, hanem csak és kizárólag a hónaljat szokás-e, illik-e férfiaknak borotválniuk vagy nem?

A lábról, stb-ről majd teszünk fel külön kérdéseket, ha akarunk, de itt most csak a hónaljszőrzet érdekelne minket.

2012. jún. 27. 22:34
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyós dezodort használsz, egyenesen ajánlott a hónaljször leborotválása, mert így inkább a börre jut s nem a szörszálakra. Mondjuk ez attól függ mennyire vagy szörös. De honaljt borotválni szerintem természetes, még férfiaknál is, elvégre nem száradnak rá az izzadtságcseppek a szörszálaidra, hanem a testedről elpárolognak. Ez higiéniai dolog is (a hónalj az egyik legkönnyebben izzadó hely a testeden) az esztétikai mellett, nem holmi selyemfiús játék. Én ha látom a hónaljszört, ösztönösen az jön le nekem, hogy büdös is :)) Még ha nem is az.
2012. jún. 27. 22:35
 18/28 anonim ***** válasza:
élőző: folyós helyett golyós :)
2012. jún. 27. 22:36
 19/28 anonim ***** válasza:
46%
ne legyél már olyan kis köcsög te is, mint a mai fiúkák... le se merem írni h férfiak, mert lassan kezd megszűnni a fogalom...szóval mindenképp igazítsd meg, de ne borotváld le teljesen!
2012. jún. 27. 22:51
 20/28 anonim ***** válasza:
de aki pl. uszodába jár rendszeren, annak azért le kell szeirntetek?
2012. jún. 27. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!