Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne túl ciki ha ez kitudódna?
Csak én gondolom rosszul, hogy a járás előbb-utóbb szexuális kapcsolatot von maga után?
Azt hiszem 14 év alattiakkal szexuális kapcsolatot létesíteni büntetendő...
13 nagyon pici, ellenben a 16 éves csajok között már van igen szemrevaló! Az én barátnőm is 16 éves és én hamarabb töltöm a 20at mint ő a 17et.
A te esetedben, sok a körkülönbség, az enyémben már nem olyan vészes, később meg már mégugysem.
A különbség én akármit megtehetek vele, ha ő is akarja:) ameddig sajnos neked hosszuhosszu időket kell várnod, ha komolyan gondolod!!! és ez így is van rendjén 1 lány annyira korán ne is veszítse el!
#7, igen de lehet, hogy csak egy év múlva jutnak el odáig (ha nem szakítanak közben) és addigra a lány már 14 lesz. :)
Egyébként kedves kérdező, ha már jársz vele, ne szégyelld a barátaid meg a családod előtt. Ez megalázó neki, olyan mintha nem szeretnéd igazán.
Off: Büntetendő, ha lefekszik vele, de mivel ő is fiatalkorú, nem büntethető.
On: Nincs gáz, ha tényleg szereted, de a szexszel remélem még vártok egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!