Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki facebookon csajozni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 18:16
1/8 anonim válasza:
igen, én szánom azokat, akik facebookon próbálkoznak nálam.
4/8 anonim válasza:
úgy gondolom, az már régen rossz, ha élőben nem mer odajönni ismerkedni, plusz facebookon először a képet látod, vagyis esélyes, hogy külső alapján ítél. a baj, hogy rengetegen csak szórakoznak face-en, így nem is tudom komolyan venni a dolgot. persze ha már ismeritek egymást valamennyire, és beszélgetésnek használjátok, az már. végül pedig a szokásos: neten az vagy, aki akarsz lenni.
5/8 anonim válasza:
élőben jó figyelni a nonverbális visszajelzéseket, az egyedi mozdulatokat, hangot. szeretem látni azt, akivel beszélek, főleg ha ismerkedésről van szó. ha mindenképp facebookon szeretnél csajozni, azt javaslom, minél hamarabb hívd el élő találkára.
6/8 anonim válasza:
Én szoktam, de úgy hogy ha néha bejelöl egy lány akkor ráírok, és beszélek vele! :P
f18
7/8 anonim válasza:
summer thunderstorm:
Ez igaz,de ha csak úgy tök ismeretlen a csaj,és ha csak facebook-on láttam,sehol máshol?
8/8 anonim válasza:
személy szerint nem szoktam szeretni, de ha csak azért ír, hogy randit kérjen, mert megtetszettem, akkor általában benne vagyok, sőt beszélgethetünk is előtte. helyesírásra figyelj, sokan allergiásak a hibákra. (csak tippként, mondom, eddig nem volt gond vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!