Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon lehet csajozni és ha igen hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy a való életbe kellene de most nemnagyon járok szórakozóhelyekre sokat kell itthon és a nagyszüleimnél lenni ezt nem részletezem2010. júl. 18. 22:48
1/5 anonim válasza:
Tegyél fel igazolványképnek egy baltás gyilkosos képet!
2/5 LeMarque válasza:
Kiszemelsz egy csajt, irsz neki egy levelet ilyen tartalommal: Hi,fuck?
3/5 anonim válasza:
Hát vannak különböző csoportok, hogy ki mit szeret ott nyugodtan szemezhetsz az érdeklődési körödből. Ne az legyen az elsődleges célod, hogy hú én már egyből beleszerettem beléd hanem inkább az ismerkedés sokmindenkivel.
4/5 anonim válasza:
A fészbuk beszippant.. manapság ez a csicskaság lett a menő..
5/5 anonim válasza:
Küldj neki üzit hogy megakarod ismerni vagy tegyél úgy mintha ismernéd és kérdezd meg hogy van-e kedve dumálni ha van és visszaír nyertügyed van és igy ismerkedj meg vele legyél romantikus és vicces mint a valóságban....stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!