Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek szép az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek szép az ilyen testalkat? Miért/miért nem?

Figyelt kérdés
[link]

2012. jún. 27. 21:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ó, pont mint a barátnőmé! :) Imádom a hosszú, vékony lábacskáit, a lapos hasikáját, a pici popsiját, a vékony karjait!!!

29/F

2012. jún. 28. 07:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Fentről a 3.A tükör előtt!!!Nah az a tuti.Penge csajszi:tök csini,olyan bejövős.Meg utánna a másik tükrös kék ruciba az is nagyon jó.A többi nem igazán.(de hozzáteszem nem árt ha van mit fogni egy lányon),de inkább ilyen legyen mint duci.Azt már nem szeretem.És elnézést az ilyen lányoktól mert ez csak az én véleményem és izlésem.Még 1x bocsi ha valaki megbántottam a mondandómmal.
2012. jún. 28. 08:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából azért tettem fel a kérdést, mert nyár alatt ilyesmi testalkatúra szeretnék lefogyni (nem kergetek hiú ábrándokat, csak 3-4 kilóról van szó), és belegondoltam, hogy ha fiú lennék, biztos elalélnék az ilyen testű lányoktól.
2012. jún. 28. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!