Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezeknek az izmos, magas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeknek az izmos, magas, jóképű, pénzes pasasoknak miért az ilyen mindig szexi, miniruhás, magassarkús műkörmös jó csajok kellenek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 20:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bár én nem vagyok se izmos, se pénzes, de nekem mindig is a szolidabb lányok jöttek be, és most is így vagyok ezzel. A műkörmöt utálom, sőt undorítónak találom. A meztelenkedés (bizonyos körülmények között) taszít, bár ezalatt nem a miniszoknyát értem, azzal semmi bajom (azért nem vok. múltszázadi).

Szóval nekem sokkal jobban bejönnek a nőies megjelenésű, de szolid, kedves, bájos lányok!

21/f

2012. jún. 30. 14:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért ez így nem feltétlenül igaz. A barátom is izmos, magas és jóképű, aztán mégis én kellettem neki, pedig soha nem hordok magassarkút, és általában farmerban járok sportcipővel. Szerintem amit írtál az főleg a pénzes pasikra igaz, mert ezeket a műnőket fizetni is kell. Barátomnak nem lenne pénze rá, és azt szokta mondani, hogy ő már kinőtt ebből, hogy csak ezt a felszínességet nézze, mivel a belső fontosabb hosszú távon, és ezek a nők úgyis csak pénzért vannak a pasival, aztán kidobja, ha talál egy gazdagabbat.
2012. júl. 14. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!