Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-15 éves lányok nektek mi számít jóképűnek, vagy milyen fiúk jönnek be?
az arcodon max a szőrzetet változtathatod szóval a jóképűségen nem javíthatsz
amúgy meg ez a fogalom nagyon relatív mert akiket írtál szerintem nem néznek ki jól
15/l
Hajszín,szemszín teljesen mindegy,csak foglyon meg valami az arcában,és ennyi. Mostani barátom szőke hajú,de most kopasz,kék szemű,mondhatni,hogy az esetem. Egy fiúnál se jön be,ha a bajuszát,szakállát nem borotválja,túl vastag a szemöldöke,és nagyon pattis. 1-2 még belefér,de ne az egész fejét borítsa be. Az izzadtságszag taszít,mondjuk kit nem? :D A vasalt hajtól fiúkon kiráz a víz, de az egy kiló zselétől is. Ha normálisan van bezselézve úgy jó. Öltözködésben utálom azt az idióta rappersapkát,meg ha nagyon feszül egy gatya a srácon. Amúgy az idősebbek jönnek be,tehát egy annyi időssel mint én soha az életben nem jönnék össze. Minimum 2 évvel legyen idősebb. Ők pl bejönnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!