Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi rib… Úgy értem, hogy könnyűvérű lány?
ma 15:12
Nem bizony. Az enyém sem erről szól. Épp ezért engedtem meg a laza kapcsolatokat (is) magamnak, ha nem volt többhöz kedvem. De most egy aranyos fiúval vagyok tartós kapcsolatban- és egyikünk sem mások véleménye miatt van a másikkal. Épp ez a jó benne. :)
Kérdező nem lehet, hogy te is szívesen lennél kicsit könnyűvérű (fiú), csak nincs rá mód / irigyled a csajokat, hogy könnyebben kapnak partnert?
Ártatlan kérdés! :)
(igen / nem elég lesz!)
ma 15:46
Vagy sok lány szakított már vele? De ne tételezzünk fel rosszat! :-)
Engem sokszor ribancoztak már le a hátam mögött, pedig nem vagyok egyáltalán könnyűvérű, össze-vissza használják ezt a szót az emberek.
Mindössze egy sráccal feküdtem le, a barátommal, akivel együtt vagyok 5 éve, nem gondolom, hogy én lennék a szajhák mintapéldája... sose csaltam meg, meg se fordult a fejemben, csak tudod ha valaki ad magára és hord mini ruhákat is, amitől nyilván megtetszik sok srácnak, akkor az ribanc. Nem gondolom, hogy attól, mert jó alakom és ezt szeretném is kihangsúlyozni, attól én könnyűvérű vagyok. Pedig annyi oka van mindössze, hogy ez áll jól.
Tudod az égvilágon senkivel nem kezdek ki, az meg hogy féltékeny lányok ezt gondolják... jaj, de megható. A legnagyobb probléma ezzel az, hogy akik ilyesmi szóval illetnek, nem képesek azért tenni, hogy teszem azt lefogyjanak (és itt ne azzal jöjjetek, hogy betegségtől nem fogy le valaki, nyilván nem erről beszélek), mert a lustaság nagyúr, kinek van kedve délután elnézni a konditerembe, vagy éppen lemondani a gyorséttermi zabálásról... ez már aztán igazán nagy megerőltetés, és inkább azt mondják, aki mégis figyel erre, az egy ribanc. Nem érzitek, hogy ez a dolog valahol sántít?
Könnyebb másokat szidni és otthon lustulni, mint tenni valamit.
Emellett nem vagyok szerintem egy ostoba lány, mérnök leszek, szóval nem a szépítkezés az életem... elég sok időm rámegy a tanulásra, de attól még nem hanyagolom el magam.
Tudom, úgyis lepontoztok, de attól még így van.
Nem tudom mennyire válaszoltam konkrétan a kérdésre, de akkor arra azt mondanám, hogy azért, mert egyre jobban elterjed, hogy az ember ad magára. A szexualitás pedig miért zavar? Fáj, hogy nem volt ilyen kalandod, vagy nem elégszel meg a barátnőddel, vagy mi a probléma? Nem értem...
Igaz én sose lennék ilyen, de nem ítélem el azokat a lányokat, akik kevés ismeretség után lefekszenek valakivel, bár számomra érthetetlen hogy képesek erre, de ugyanúgy ahogy egy férfitól elnézed ezt, egy nőtől is belefér...
Én nem az öltözködés alapján ítélek. Ezt valaki itt felhozta, de a kérdésem nem erre irányul.
OK, te nem ítéled el, én pedig elítélem. Ez az ember erkölcsi érzékén múlik, és ha te nem "érzed", hogy mi ezzel a gond, akkor így nem fogom tudni elmagyarázni neked.
A harmadik, és ez több embernek is szól: szomorú, hogyha valaki felvet valamit, akkor sokan rögtön arra asszociálnak, hogy irigységből teszi. Ez nem így van; vannak emberek, akiket tényleg érdekel az ország és akár Európa lakóinak erkölcsi magatartása. Egy kicsit gonosznak fogok most hangzani, de mindenki magából indul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!