Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi rib… Úgy értem, hogy könnyűvérű
lány?
Nem divat. Csak a média olyan nőideált mutat a fiatal lányoknak, nőknek, amit képtelenség mindenkinek elérni. Megmondják mit csináljanak, hogy csinálják, mit vegyenek fel, mit egyenek, mikor sportoljanak, és ez olyan szintű nyomást gyakorol a fiatalokra, hogy elég komoly kisebbségi komplexust kapnak. Ettől pedig sokan úgy próbálnak megszabadulni, hogy minden pasinak az ölébe hullanak, aki csak egy kicsit is vonzónak találja (még ha az nem feltétlen őszinte vonzalom).
2012. jún. 27. 14:37
Azért, amiért ennyi könnyűvérű férfi. Talán, mert emberek vagyunk!
2012. jún. 27. 14:37
Azért mert a férfiaknak ez kell. A média is ezért ezt nyomja. Ha a lány meg nem akar egyedül, barátok nélkül nyomorogni, akkor nincs más választása.
2012. jún. 27. 14:46
14/36 A kérdező kommentje:
Szerintem az emberségünk pont abban nyilvánul(na) meg, hogy nem fekszünk össze mindenkivel, mint az állatok.
Azt nem értem hogy neked miért baj?
Lány vagy? ne irigykedj, mert nem illik
Fiú vagy? :D ingyen dugás
2012. jún. 27. 14:53
Általában akik csak simán aktívak de nem válogatják a partnereiket azokat nem is szokták megszólni. De mivel az emberek a külső alapján ítélnek ezért általában hogy ki a rib*nc azon szokott eldőlni hogy menyire öltözködnek a lányok "k*rvásan". Nos kérdező ha még mindég nem jöttél rá elmagyarázom. Valószínűleg te azért látsz annyi ribancot mert egész egyszerűen a divat ez irányba halad, és még valami nem minden az aminek látszik. A lányokról szóló k*rós sztorik nem ritka hogy a rossz akaróik műve, és nincs semmi valóságalapjuk. Ja és mielőtt félreértés történne férfi vagyok.
2012. jún. 27. 14:59
ma 14:32
Na, én a partnereket váltogatom, aktív is vagyok, de ritkán sz.pok, sosem nyeltem le.
(Sőt- sokszor csak engem oráloznak).
Nem vagyok kapcs.függő, hozzám ragaszkodnak, akár alkalmi, akár tartós partner, válogathatok.
Akkor most a magamfajta minek számít? Csak kérdezem, mert sok ilyet ismerek.
2012. jún. 27. 14:59
"Általában akik csak simán aktívak de nem válogatják a partnereiket azokat nem is szokták megszólni."
Én őket se szólom meg (tegye, amit élvez). Másoktól hallottam, hogy egy "bármit bevállaló csaj" inkább r.banc, mint egy partnereket váltogató.
De nehéz kérdés, ki mit ért alatta!
2012. jún. 27. 15:03
19/36 A kérdező kommentje:
> Akkor most a magamfajta minek számít? Csak kérdezem, mert sok ilyet ismerek.
Na, én pont az ilyenekre gondoltam.
ma 15:04
Miért vagyunk egyre többen?
Megpr. válaszolni. Talán, mert már semmi sem kényszerít tartós kapcsolatra.
Ennek ellenére nekem is volt-van, ha valakit megszeretek.
2012. jún. 27. 15:10
Kapcsolódó kérdések: