Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hónapja volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja volt az első aktusom, nem volt rendes, mármint nagyon fájt, véreztem és abbahagytuk. Azután volt még pár napos vérzésem és azóta nem. Már megkellett vna jönnie, de semmi. Ugye nem lehet baj?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 23:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2012. jún. 27. 00:03
 12/15 anonim ***** válasza:

De legközelebb védekezzetek! :) ha nem akarsz megint így parázni, ugye milyen szar? Én is jártam úgy, hogy azt vártam mikor jön már meg. Nah azóta bogyót szedek.

21/l

2012. jún. 27. 00:06
 13/15 Martin0929 válasza:
na aggódj! az életed eldobásáról meg egy ilyen dolog miatt meg se próbálj ítélkezni! azt majd az élet eldönti. létezik "esemény utáni tabletta" meg abortusz is...ha elment beléd, ha nem, lehetsz terhes....ha az első volt és nem jön meg akkor lehet hogy csak simán késik....ilyen az emberi természet.... vegyél egy tesztet, ki fog derülni.
2012. jún. 27. 00:06
 14/15 anonim ***** válasza:
ja és egyébként nekem az első után ki is maradt egy mensim.. ha ez egy kicsit megnyugtat..:D
2012. jún. 27. 00:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Hú, kicsit nyugodtabb vagyok. Köszönöm a tanácsokat!
2012. jún. 27. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!