Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor tetszenék neki?! 18L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tetszenék neki?! 18L

Figyelt kérdés
Az új munkahelyemen van egy férfi,akire már első nap felfigyeltem,viszont igen férfias külsejéből arra következtettem,hogy már legalább 24 körül lehet. Első nap óta ha arra fele nézek,mindig össze akad a tekintetünk,van amikor teljesen zavarba ejt,és én kapom el a fejem, máskor pedig ő néz el 2-3 mp múlva. Nem rég óta dolgozom ott,de azóta minden nap néz engem,(persze én is őt). Most akkor ez mi? Unalomból néz,vagy lehet valami jelentősége? Értelmes válaszokat légszi!
2012. jún. 26. 18:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

én szexelnék vele. bocsi mást nem tudok írni, mert nagyon kanos vagyok:)

23L

2012. jún. 26. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:
várd meg, amíg kiböki, hogy mi a hézag. előbb-utóbb csak elhív egy kávéra.
2012. jún. 26. 19:00
 3/13 egy csajszivagyokk válasza:
Valami jelentőége csak van. Szerintem ne hivd el sehova, de ne is várj arra, hogy ő kezdeményeztzen. Reggel menyj oda amikor méz dolgozni, köszönj neki, és picizt beszélgets vele. Aztán egyre sűrűbben. Aztán egyszer korábban menyj be, mint ő, és meglátjuk oda megy e hozzád..:D
2012. jún. 26. 19:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Én pl. szeretem nézni az embereket, megfigyelni az arcukat, hosszú időn keresztül amit szinte kivétel nélkül félre is értenek mindig.
2012. jún. 26. 19:04
 5/13 anonim ***** válasza:
első 23L! lány létedre kanos vagy?! az nem semmi.. egyébk meg mi lenne.. sex lesz most meg mondom.. ;) 34f
2012. jún. 26. 19:25
 6/13 A kérdező kommentje:
utolsó miből gondolod ezt?:)
2012. jún. 26. 19:26
 7/13 anonim ***** válasza:
első vagyok: szokták mondani csajok is hogy kanosak, legalábbis én, de akkor mit mondjak? nőstényes vagyok? az elég hülyén hangzik :D
2012. jún. 26. 19:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is lány léttemre szoktam mondani xd
2012. jún. 26. 19:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Köszönni már nem is szoktatok?
2012. jún. 26. 20:12
 10/13 A kérdező kommentje:
ez még egy nagyon friss dolog,egy hete sem dolgozom ott,és lényegében senkit nem ismerek,őt se. De ezek után nem is tudom mit lehetne,én szeretnék többet tőle,de nem hinném,hogy egy 24 és körüli lányt komolyabban érdekelne egy 18 éves..:S hogy ismerhetném meg,ha mégis.?
2012. jún. 26. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!