Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan, hogy ha nem a félénk fiúk tetszenek egy lánynak, akkor biztosan a bunkó pasikat szereti?
Annyira sok ilyen kérdés van, hogy valaki panaszkodik, hogy ő félénk és ezért nem tetszik a lányoknak és a válaszolók meg elkezdik, hogy a csajoknak mindig a bunkó pasi tetszik aki hatalmas bmw-vel mászkál. Hát nagyon nem. Én legalábbis nem ezt tapasztalom a környezetemben. Én is meg a lányismerőseim többsége is úgy van vele, hogy aki bunkó paraszt, azt bottal sem piszkálná meg. Voltak olyan fiúk, akik megpróbálkoztak velem szemben a bunkó stílussal. Egy darabig nem törődtem vele, aztán amikor nem hagyták abba, nagyon kegyetlenül leoltottam őket. Az viszont igaz, hogy a félénk fiúkat sem szeretem. Ne legyen ő a "falu bikája", de azért legyen már benne egy egészséges magabiztosság! Nagyon kiábrándító például, mikor egy fiú képtelen megvédeni magát, ha beszólnak neki, inkább csak magában morog. A bmw-ről pedig csak annyi, hogy egyrészt a bmw-s is lehet normális, másrészt nem azt várom el, hogy huszonkevés évesen kőgazdag legyen, de legyenek normális céljai az életben, ne azt várja, hogy majd a sült galamb a szájába repül vagy megnyeri a lottó ötöst. Ha én tudok küzdeni a jólétért, tudjon ő is.
Az hogy nem a "lúzereket" (már bocsi) szeretjük, nem azt jelenti, hogy a bunkók tetszenek! Bár az mondjuk igaz, hogy egy ismerős nagyon bunkó fiúnak tényleg nagy sikere van a lányoknál, de azok a lányok nem is érdemelnek jobbat.
Nem olvastam végig a magyarázatot, de a kérdésedre a válaszom az,hogy nem tudom. Én a kedves, de határozott és erős akaratú fiúkat szeretem.
L/18
"Az hogy nem a "lúzereket" (már bocsi) szeretjük, nem azt jelenti, hogy a bunkók tetszenek!"
Azzal hogy lúzereknek nevezed a félénk srácokat, leirtad magad.Azzal hogy zárójelben még odabököd a bocsi szót még nem változtat semmit.
Azért mert így nem sérül a saját énjük. (bár ugye már eleve sérültek)
Ha a lányokat hibáztatják, hogy "á, nekik csak a kopasz, kigyúrtak tetszenek", akkor talált magának egy ál-indokot arra, hogy miért nem volt képes még mindig egy intim kapcsolatot kialakítani mással. Könnyebb a külvilágra kenni, na.
16:38
ha 1x a külvilág a hibás, akkor nem is fogom magamat hibáztatni.
Te biztos mindenért magadat okolod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!