Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég kicsi a mellem . Hordjak e egyálltalán melltartót? 70A HORDOK DE JO RÁM A 70b IS.
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 18:10
11/20 anonim válasza:
Örülj, hogy nem kell hordanod melltartót. Mit nem adnék, ha ekkora mellem lenne:O......
12/20 anonim válasza:
Attól függ mihez és mibe öltözöl. Sajnos nem tudok konkrét választ adni, ezt neked kell érezni, de van amihez muszáj hordani.
13/20 anonim válasza:
18:40
Van már mell kisebbítő műtét is ;)
14/20 anonim válasza:
Nem hordok, mivel sok felső átlátszik, átüt... :) szintén 70B
15/20 anonim válasza:
18:40es vagyok
Tudom, ha lenne elég pénzem már rég befizettem volna magam, de amíg nem dolgozom, hanem tanulok, addig nem is lesz még... de majd el fogok menni:D
16/20 anonim válasza:
én annyira szeretem a kismellű nőket szerintem olyan szexi
17/20 anonim válasza:
Persze, hordj! Nekem is 70-75B-s a mellem, és hordok... Ez természetes, el sem tudnám képzelni máshogy. (Csak otthon.)
18/20 anonim válasza:
"ha lenne elég pénzem már rég befizettem volna magam"
Ne tedd!
Még egy jól sikerült műtétnél is annyira ronda lesz (egy csomó igen ronda varrás lesz rajta), hogy a férfiak 90%-a elhányja magát, ha meglátja.
Ruhában ugyan jobban néz majd ki... de azt néha le is akarod venni, nem?
Inkább maradjon a lógós melled, még az is sokkal szebb!
19/20 anonim válasza:
az a lényeg h bekapd a gyíkot meg szétdobd a lábaid azt cső... mellre meg ha legalább marokra fogható akkor nincs miről beszélni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!