Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/35 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem kamukép Scary :) és őszintén szólva nem érdekel hogy mit hiszel kamukép-e vagy sem kritizálni azt tudtok semmi mást na csá! :)
2012. jún. 26. 17:21
12/35 anonim válasza:
ez az Sp mindig meg akarja csalni Tomikát
13/35 anonim válasza:
Nem akarsz ismerkedni? Hova valósi vagy írj privit :p
15/35 anonim válasza:
Félreértettél, nem a te képedre mondtam hogy kamu, hanem egy válaszra reagálva felidéztem egy másik kérdést, elő is akartam most keresni neked, de úgy tűnik már törölték, pedig nagyon tanulságosak voltak a válaszok.
16/35 A kérdező kommentje:
értem
2012. jún. 26. 17:35
17/35 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszel, de a csicskázásoddal elvágtad magad. Elhiszem, hogy felidegesítettek, de egy úriember ilyet nem mondd...
18/35 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem vagyok úriember :) és őszintén szólva nem nagyon érdekel mit gondolnak mások a kinézetemről és a személyiségemről amúgy meg te is hamar ítélkeztél most felettem te se vagy jobb :)
2012. jún. 26. 17:37
19/35 anonim válasza:
Nekem kicsit hosszú a hajad. Amúgy ok.
20/35 anonim válasza:
Elég önimádó meg egoista embernek tűnsz, nekem sem kéne ilyen pasi .... ! Akkor meg minek rakosgatod fel ide a képedet, jah, boccs..képeidet?! Ha ennyire nem érdekel a vélemény.... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!