Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért fontos minden lánynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért fontos minden lánynak a külső?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 20:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyik osztálytársamnak nagyon ronda vizilófeje van,130 kg-al megspékelve,de a dumája az jó és van kisugárzása ami a lányoknál gondolom számít.

Az osztályomban a csajok imádják!

2009. júl. 7. 21:34
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha én teljesen megváltoztatom magam akkor se lesz barátnöm sohase ugyhogy erről ennyit,olyan ronda vagyok...
2009. júl. 7. 21:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
ha így indulsz neki, és így sajnáltatod magad akkor biztos. attól, hogy nem nézel ki jól, még lehet barátnőd, de akkor te se nézd mindjárt a külsőt...
2009. júl. 8. 08:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Sok csúnyácska embert ismerek, akiről soha nem gondoltam volna, hogy lesz párja, és mégis lett. Tényleg sok múlik az egyéniségen, de a személyiségbe nem lehet "első látásra" beleszeretni. Szóval valószínűleg azok közül kerül majd ki a párod, aki már hosszabb ideje ismer. De tudom hogy ebben a világban egyre fontosabb a külső, és a korodbeli gyerekeknek még inkább. De a reményt nem szabad elveszteni.
2009. júl. 13. 21:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Hali!

Ez így nem igaz, amit írtál, nem minden lánynak fontos, csak eddig ilyeneket fogtál ki. Keress nyugodtan tovább, attól hogy eddig nem jött be, lehet hogy ezután bejöhet, csak próbálj meg mindig vidám lenni, és fejleszd a beszélőkédet. Hidd el többet ér, tapasztalat. De azért a sport sem árt, a többivel meg úgy sem tudsz mit kezdeni, esetleg a frizurádat az arcformádhoz igazítod, vagy szemüveget kontaklencsére cseréled, és max a fogszabályzód leveszed, ennyit tehetsz..:D

2009. júl. 13. 21:56
 16/21 anonim ***** válasza:

A fiúknak is ugyanolyan fontos, mint a lányoknak.:D Vagy talán még fontosabb is...

Mindenki szeretné, hogy szép/helyes barátnője/barátja legyen. De amúgy mindenkinek más a szép/helyes. Szóval lehethogy valaki tökrondának tart, valakinek meg te vagy az álompasi.:)

Nekem eddig csak olyan fiúk tetszettek, akikről a bnőim, ismerőseim mind azt mondták, hogy csúnyák.

De ha valaki bele van zúgva valakibe, akkor nem látja a hibáit.

2009. júl. 13. 21:56
 17/21 anonim ***** válasza:
linkelj egy képet, azt majd megállapítjuk h télleg rionda vagy e :d
2009. júl. 13. 21:58
 18/21 anonim ***** válasza:
A lényeg az egészben szerintem az, hogy minden embernek más jön be. Legyen valaki szép vagy csúnya, ez a skála minden embernek más. Nincs általánosan vett szép vagy ronda. Nekem pl sokszor van olyan, hogy nagyon megtetszik egy csajszi, a többiek meg néznek hogy "aaaaz??nem mondod komolyan" Szóval ízlések és pofonok, nézz ki akárhogyan valakinek még külsőre is meg fogsz tetszeni. De a másik meg az, hogy az alacsony önbecsülés miatt sokan még ha jól is néznek ki rondának tartják magukat. Fel a fejjel ^^
2009. júl. 13. 22:08
 19/21 anonim ***** válasza:

kedves Kérdező!

ugyanabban a cipőben járunk, ált. suliban volt sok csaj, de mondtam majd középsuliban. egy fiúosztályban vagyok,sőt a suli is fiús suli(elektrotechnika) szal barátnőre esély nincs.

16F

2009. júl. 13. 22:25
 20/21 anonim válasza:

Azért mert ha egy elhanyagolt bűzlő dög vagy, rohadó fogakkal, akkor arról nem a világ tehet hanem te! És ezek nem olyan tulajdonságok amelyek azt sugallják, hogy te egy megbízható személy vagy, vagy hogy megfelelő lennél mondjuk a gyerekeink apjának.

Kémia. Genetika. Szépérzék.

2010. máj. 19. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!