Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért fontos minden lánynak a külső?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 20:15
1/21 anonim válasza:
Így lettünk teremtve. Mindenkinek fontos a külső, férfinak és lánynak is. Aki az ellenkezőjét mondja, hazudik.
2/21 anonim válasza:
erre csak egy valamit tok írni:
Miért fontos minden fiúnak a külső?
(te is gondolom szép lányokkal akarsz járni, nem csúnyákkal... első benyomásra általában mindnekit a külső érdekel)
3/21 A kérdező kommentje:
Én már olyan helyzetbe vagyok hogy nekem nagyjából mindegy csak csaj legyen és ne legyen roma,16 éves fiú vok és még nem volt barátnőm és ha igy haladnak a lányok soha nem is lesz
2009. júl. 7. 20:21
4/21 anonim válasza:
Így van. Mindenkinél a külső számít a legtöbbet az első benyomásnál, aztán kerülhetnek előtérbe a belső értékek. Az én tapasztalatom az, hogy ha valaki nem jóképü az gürcölhet a csajok után, legtöbbször eredménytelenül.
5/21 A kérdező kommentje:
Én olyan ronda vok hogy egy lánynál sincs esélyem mindegy milyen szép vagy ronda
2009. júl. 7. 20:22
6/21 anonim válasza:
Javíts a kisugárzásodon, gondolkozz pozitívabban. Ápold magad és öltözz a lehetőségeidhez képest a legjobban.
Ezzel rengeteget javíthatsz magadon és vonzóbb leszel a lányok számára.
7/21 anonim válasza:
linkelsz be magadról képet? csak hogy mennyire vagy "ronda"?
8/21 anonim válasza:
mindenkinek van párja.
és nekem is a külső a fontos. ez van, ilyen a genetika.
9/21 anonim válasza:
Hülyeség , magabiztosság, és ego, kérdése, van egy bűn rusnya oszt. társam aztán nagy arc a csajoknál és ezt kapd ki !!!!
bejön neki :D légy humoros, és jó fej, szervezz bulikat és akk minden rendbe, DE NE LEGYÉL TAHÓ :)
10/21 anonim válasza:
miért fontos minden fiúnak a külső?
ennyi erővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!