Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne szeressen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne szeressen belé?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm tényleg jóba vagyunk.Van egy srác aki tényleg tetszik én is tetszek neki.De félek ha megismeri a barátnőm bele szeret, megtetszik neki.Már volt már ilyenre példa.Beszélni nem tudok vele.Olyan válaszokat szeretnék aki tényleg megérti a helyzetem.Gondoltam arra is, hogy a fiúval beszélek az jó ötlet lenne(?)A lánnyal nem tudok beszélni nem nagyon érti.Értelmesek írjanak ne pedig faragatlan,éretlen nem ki fejlődőt emberi lények mert ez nekem tényleg fontos!
2012. jún. 26. 01:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi a fontosabb a barátnődnek: egy új szerzemény, vagy a barátnője?
2012. jún. 26. 20:08
 12/14 A kérdező kommentje:
szerintem az utóbbi mert az amit ma is levágott....inkább az új szerzemény..
2012. jún. 26. 23:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha az új szerzemény, akkor nem is kell bemutatni a "barátnődet" :D
2012. jún. 29. 02:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy nem igazi barátod, akkor nem az. Am sem kell minden ismerősödnek bemutatni. :D

(előző voltam)

2012. jún. 29. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!