Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet azt magyarázni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet azt magyarázni ha a lány visszautasít viszont mégis ragaszkodik hozzád?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 22:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
azt sem, csak megkérdeztem h mi lehet a fenti dolog oka.
2012. jún. 25. 22:51
 12/23 anonim ***** válasza:

Pedig azokat szokás visszautasítani, akik

1. sajnáltatják magukat, hogy ők milyen szerencsétlenek

2. mindig mindenki mást hibáztatnak

Elárulom, hogy amilyennek magad látod, azt sugárzod kifelé is. A lány pontosan olyannak fog látni, amilyennek te látod éppen magad. Ha magabiztos vagy, határozott, de nem veszel mindent túl komolyan, akkor nyerő vagy. Ennyi a siker titka...

2012. jún. 25. 22:54
 13/23 A kérdező kommentje:
értem de nem hiszem h ennyire egyszerü lenne .mármint az a 2 pont.
2012. jún. 25. 23:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Ok, ennyi alapján nem is lehet eldönteni. Mi a konkrét szitu? Mi volt pontosan a visszautasítás? Miből gondolod/érzed, hogy mégis ragaszkodik?
2012. jún. 25. 23:51
 15/23 A kérdező kommentje:

Semmi különös:nem akart velem összejönni de azért tarthatjuk a kapcsolatot.nagyjából ennyi.

miből gondolom:állt. társaságban találkozunk és akkor majdhogynem csak velem "foglalkozik".

2012. jún. 26. 15:19
 16/23 anonim ***** válasza:
Vannak sikersztorik. Én tudok egyről például. :) Sőt, élvezője vagyok! :D
2012. jún. 27. 21:24
 17/23 A kérdező kommentje:

elmesélhetnéd.

Ha átmész rajta akkor viszont jó vagy nála.

2012. jún. 27. 21:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Én a visszautasító voltam a sztoriban... de aztán tudott a 2. pont szerint viselkedni, ezért adtam egy esélyt. :)
2012. jún. 27. 21:34
 19/23 A kérdező kommentje:
értem, viszont akkor gondolom te is ragaszkodtál hozzá mint barát annak ellenére h pattintottad az elején?
2012. jún. 27. 21:37
 20/23 anonim ***** válasza:

Persze. A stílusa nagyon bejött, és jókat tudtunk dumálni az első pillanattól kezdve. Csak hát az eszemmel tudtam, hogy nem illenénk egymáshoz...

De amikor bejött a 2. pont, akkor elvesztettem az eszem. :)

2012. jún. 27. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!