Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mióta egy lány folyton visszau...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta egy lány folyton visszautasít, odalett a teljes önbizalmam, úgy, ahogy van. Mért van ez?

Figyelt kérdés
nagyon jól ment régebben a csajozás, sok lányt magamba bolondítottam, de miután ez a bizonyos lány, akit szeretek, folyton visszautasít, úgy néznek rám, mint a véres rongyra. már lánnyal sincs erőm beszélgetni, ha esetleg sikerülne egy lánnyal úgy igazán flörtölni, félúton megállok, és abbahagyom, mert bűntudatom van. mivel azt a másik lányt én még nagyon szeretem, és úgy érzem, hogy "nem szabad megtennem". egyből bűntudatom támad. érti ezt valaki? a másik lány meg minden közeledésemre, kedvességemre a "takarodj, hagyjál már, kit érdekel, leszarom" szócsokorból válogat... még ha csak azt is megkérdezem, hogy hogy van. :/
2010. jan. 22. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahogy így leírtad, nekem nagyon úgy fest, hogy az a lány nem akar tőled semmit. Próbáld ki egyszer, hogy végigcsinálod azt a csajozást, próbáld legyőzni a bűntudatodat. Nem hiszem, hogy kettőtöknek lenne esélye együtt a továbbiakban, legalábbis a lány hozzáállásából ítélve. Vagy elkövettél valamit, ami miatt így lehord rendszeresen?

20/L

2010. jan. 22. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Felejtsd el, ne tedd tönkre magad egy olyan miatt, aki kutyába se vesz.

Próbáld elterelni a figyelmed, és más lányokkal foglalkozni, hidd el, ha egyikükkel összejön, ismét lesz önbizalmad.

23/F

2010. jan. 22. 23:01
 3/3 Tutujka ***** válasza:

A csaj nem érdemel meg téged!

Te jó vagy, Ő is biztos valamiben jó, csak nem illetek össze. Ennyi.

2010. jan. 23. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!