Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha olyannal vádolnak amit nem csináltam!?
elég hosszú töténet de megpróbálom lerövidíteni: szeretttem valakit , most is szeretem . van egy idióta barátnője akit utál, de velem még nem lehet mert a törvény is büntetné.a csaj féltékeny rám ezért teherbe esett h ne veszítse el őt. de mivel a pasinak nem lehet gyereke (ezt ő még nem tudja)
lefeküdt a csak egy másik fival és a szerelmem azt hiszi hogy az övé a gyerek.nagyon örül ennek, vagyis nem annyira de így már lekötelezte magát, nem akar már velem lenni és eldöntötte hogy vele marad. semmi baja nem volt . van egy boltunk (itt ismertem meg amikor ideköltözött) és a csaj testvérével szokott átjönni, már nem egyedül. amikor egyszer az anyukám kiment a dunapartra (nem tudtam hogy odamegy ) csak később. bele akart ugrani a dunába . amikor ezt megtudtam azonnal felültem a biciklire és siettem ahogy tudtam .10kmre van tőlünk. majdnem elütöttek, mind1. jött velem keresztbe a csaj és mondtam neki hogy most nem érek rá vitázni odajött és leköpött,de nem állhattam le vele veszekedni, mert az anyám élete..aztán a végén nem ugrott bele hál\'is tennek. hazamentünk. jött a csaj sógornője várásolni amikor anyunak elpanaszoltam h mi volt. meg is akartam verni a csajt.de nem csináltam vele semmit mer aztán nem találkoztam vele. másnap átjött a pasi meg a sógora és a sógora kitalálta hogy én köptem le a csajt és pletykákat terjesztek róla. ő ezt bevette.haragszik rám.én elkültem a boltból többet nem jöhet be. már nagyon megbántam mert hiányzik. fel szeretném hívni. nem csináltam vele semmi rosszat. mit mondjak neki???? segítsetek!!
pasi (inkább férfi) 33,csaj 19,te meg kiskorú (te irtad h még büntetendő ha veled lenne),tehát 14 alatti...tehát te egy több mint duplaidő férfiba vagy szerelmes,akinek nem lehet gyereke,de egy tőle 14évvel fiatalabb csaj meg elhiteti vele,hogy de mégis,plusz még anyukád öngyi akar lenni,de mégse,aztán hazamegy és árul tovább a boltba...
sose irok ilyet,de ez NAGYONLOL:D
én eladnám a történetet a helyedben:D
kül van a pasinak már 4 a volt a volt feleségétől.. de már nem lehet neki de nem 100% de ha 2 évig nem lett neki.. aztán mástól rögtön.. de kül nem áll szándékomban eladni a történetet vagy bemenni a mónikába mint a cigányok:S de ha nem irtam volna le nem értitek az egészet de inkább a kérdésekre válaszoljatok mert erre NEM vagyok kiváncsi h eldahatnám..
THX (L/13)
És te jártál ezzel a férfival régen? Vagy csak szerettél volna? Mert csak azt írtad, hogy szeretted és szereted... És az hogy lehet, hogy a pasinak nem lehet gyereke és terhes lett a barátnője és nem jött rá, hogy megcsalta őt a csaj? Hát, ha én férfi vagyok és nem lehet gyerekem és teherbe esik a barátnőm, akkor csak az az első, hogy rákérdezek... nem pedig ujjongok...
De ha csak abból gondoltad, hogy nem lehet gyereke, hogy az előző feleségének csinált 4-et, ennek a p*csának meg 2 évig nem tudott, hát, az egyáltalán nem ok a nemzésképtelenségre. Ez simán előfordulhat!
Na, mindegy! És azt honnan tudtad meg, hogy a csaj megcsalta a pasit?
Nagyon kacifántos, bonyolult történet! Mindenképpen mondd el a pasinak, hogy a köpéses sztori pont fordítva volt, meg ha biztos vagy a megcsalásban, akkor azt is, meg ha biztos vagy abban, hogy a baba nem ezé a férfié, akkor azt is mondd neki, hogy mikor megszületik csináltasson apasági tesztet! Ezzel úgyis beleülteted a bogarat a fülébe és addig nem fog nyugodni, amíg ezt ki nem deríti. Ha nem áll szóba veled, akkor várj egy kicsit! Biztos vagyok benne, hogy eljön az az idő, hogy lesz rá alkalmad beszélni vele!
később megpróbálom, de az a szerencse hogy mostmár szóba áll velem mert utcán összefutottunk és áthívtam de nem mertem még mondani neki de szerintem már sejti h nem velem van a baj
köszi a válaszokat!
nekünk van egy boltunk ami nem is miénk de oda járunk dolgozni és ott van 2 csaj amelyiknek nem lehet gyereke de feült a biciklire és a macskaköves uton elélvezett miközben majdnem elütötték és mégis terhes lett anyám sogornője miközben leköpött dunaugrás közben pedig nem is én voltam.
én kb. ennyit értettem az egészből (de nehéz így egybe írni mindent) :)
"ha úgy mászok fára h nem tudok úszni akkor tényleg elüt a villamos?"...XD
Amúgy igaza van aki azt írta h mónika show! én még kiegészíteném balázs show-val is, mert ott is jól fizetnének egy ilyen sztoriért!
de most tényleg nem viccelek! menjetek el egy ilyen műsorba, adjátok elő, verekedjetek össze (azért többet fizetnek), vegyétek fel a nagy pénzt aztán irány a Bahamák, és mindekinek megvan oldva a gondja XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!