Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha olyannal vádolnak amit nem csináltam!?
elég hosszú töténet de megpróbálom lerövidíteni: szeretttem valakit , most is szeretem . van egy idióta barátnője akit utál, de velem még nem lehet mert a törvény is büntetné.a csaj féltékeny rám ezért teherbe esett h ne veszítse el őt. de mivel a pasinak nem lehet gyereke (ezt ő még nem tudja)
lefeküdt a csak egy másik fival és a szerelmem azt hiszi hogy az övé a gyerek.nagyon örül ennek, vagyis nem annyira de így már lekötelezte magát, nem akar már velem lenni és eldöntötte hogy vele marad. semmi baja nem volt . van egy boltunk (itt ismertem meg amikor ideköltözött) és a csaj testvérével szokott átjönni, már nem egyedül. amikor egyszer az anyukám kiment a dunapartra (nem tudtam hogy odamegy ) csak később. bele akart ugrani a dunába . amikor ezt megtudtam azonnal felültem a biciklire és siettem ahogy tudtam .10kmre van tőlünk. majdnem elütöttek, mind1. jött velem keresztbe a csaj és mondtam neki hogy most nem érek rá vitázni odajött és leköpött,de nem állhattam le vele veszekedni, mert az anyám élete..aztán a végén nem ugrott bele hál\'is tennek. hazamentünk. jött a csaj sógornője várásolni amikor anyunak elpanaszoltam h mi volt. meg is akartam verni a csajt.de nem csináltam vele semmit mer aztán nem találkoztam vele. másnap átjött a pasi meg a sógora és a sógora kitalálta hogy én köptem le a csajt és pletykákat terjesztek róla. ő ezt bevette.haragszik rám.én elkültem a boltból többet nem jöhet be. már nagyon megbántam mert hiányzik. fel szeretném hívni. nem csináltam vele semmi rosszat. mit mondjak neki???? segítsetek!!
Ezért a sztoriért szerintem is fizetnének a Mounika sóban... Nem teljesen kerek, de van benne öngyilkosság, liliomtiprás, másikról olyat tudunk, amit ő maga sem, teherbeesés, megcsalás, szerelemféltés. Ez kb. egy hét anyaga...
Nekem nagyon nem kerek a történet. Talán még egyszer, érthetően el kellene mondani...
sztem a teherbeesett csaj enm tudja h a pasinak nem lehet gyereke, vmiért..:D vagy nemértem énse xd
de tv-sztori, maunika megoldaná az tény
de a kérdezőnek: mond el a te verziodat, és ha nem hisznek neked, akkor szard le magasról, mást nem tehetsz, egyszer rájön ugyis az igazságra és akkor nagyobbat esik :D
de a véleményem, h szard le..(átvitt értelemben persze..:D)
Sokat segítene ha leírnád ki hány éves...
Amúgy meg hívd fel a srácot és mondj el neki mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!