Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha olyannal vádolnak amit nem csináltam!?

Figyelt kérdés

elég hosszú töténet de megpróbálom lerövidíteni: szeretttem valakit , most is szeretem . van egy idióta barátnője akit utál, de velem még nem lehet mert a törvény is büntetné.a csaj féltékeny rám ezért teherbe esett h ne veszítse el őt. de mivel a pasinak nem lehet gyereke (ezt ő még nem tudja)

lefeküdt a csak egy másik fival és a szerelmem azt hiszi hogy az övé a gyerek.nagyon örül ennek, vagyis nem annyira de így már lekötelezte magát, nem akar már velem lenni és eldöntötte hogy vele marad. semmi baja nem volt . van egy boltunk (itt ismertem meg amikor ideköltözött) és a csaj testvérével szokott átjönni, már nem egyedül. amikor egyszer az anyukám kiment a dunapartra (nem tudtam hogy odamegy ) csak később. bele akart ugrani a dunába . amikor ezt megtudtam azonnal felültem a biciklire és siettem ahogy tudtam .10kmre van tőlünk. majdnem elütöttek, mind1. jött velem keresztbe a csaj és mondtam neki hogy most nem érek rá vitázni odajött és leköpött,de nem állhattam le vele veszekedni, mert az anyám élete..aztán a végén nem ugrott bele hál\'is tennek. hazamentünk. jött a csaj sógornője várásolni amikor anyunak elpanaszoltam h mi volt. meg is akartam verni a csajt.de nem csináltam vele semmit mer aztán nem találkoztam vele. másnap átjött a pasi meg a sógora és a sógora kitalálta hogy én köptem le a csajt és pletykákat terjesztek róla. ő ezt bevette.haragszik rám.én elkültem a boltból többet nem jöhet be. már nagyon megbántam mert hiányzik. fel szeretném hívni. nem csináltam vele semmi rosszat. mit mondjak neki???? segítsetek!!

2009. júl. 7. 18:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
A pasi nem tudja, hogy nem lehet gyereke, de te igen? mégis honnan? mi van?
2009. júl. 7. 18:33
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
hívd el a mónikasóba
2009. júl. 7. 18:57
 3/18 anonim ***** válasza:
70%

Ezért a sztoriért szerintem is fizetnének a Mounika sóban... Nem teljesen kerek, de van benne öngyilkosság, liliomtiprás, másikról olyat tudunk, amit ő maga sem, teherbeesés, megcsalás, szerelemféltés. Ez kb. egy hét anyaga...

Nekem nagyon nem kerek a történet. Talán még egyszer, érthetően el kellene mondani...

2009. júl. 7. 19:09
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
hallod ezt énsem értem. a csávónak nemlehet gyereke és nemtud róla? más meg tudja???? ez most hogyisvan?:D
2009. júl. 7. 19:24
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
10 évig megélne ebből a sztoriból egy kis költségvetésű szappanopera...
2009. júl. 7. 19:25
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
A csaj, aki felcsináltatta magát az nem tudja, hogy a pasijának nem lehet gyereke. Tehát megcsalta és mástól terhes. :)
2009. júl. 7. 19:34
 7/18 anonim ***** válasza:
83%

sztem a teherbeesett csaj enm tudja h a pasinak nem lehet gyereke, vmiért..:D vagy nemértem énse xd

de tv-sztori, maunika megoldaná az tény

de a kérdezőnek: mond el a te verziodat, és ha nem hisznek neked, akkor szard le magasról, mást nem tehetsz, egyszer rájön ugyis az igazságra és akkor nagyobbat esik :D

de a véleményem, h szard le..(átvitt értelemben persze..:D)

2009. júl. 7. 19:35
 8/18 anonim ***** válasza:
42%

Sokat segítene ha leírnád ki hány éves...

Amúgy meg hívd fel a srácot és mondj el neki mindent.

2009. júl. 7. 20:26
 9/18 A kérdező kommentje:
bocs ezt kihagytam nem tudom hogy a pasi tuja e h neki nem lehet gyereke. 2 éve akar gyereket a csaj tőle miattam h nehogy otthagyja. 2 és fél év alatt nem lett terhes a csaj a pasitól. 33 éves a csaj 19. a pasi akitől terhes a csaj egy ismerősöm haverja. úgy tudtam meg.
2009. júl. 7. 22:45
 10/18 A kérdező kommentje:
az én koromat nem írom le mrt egy pár kérdésem miatt akkora vita let belőle h leirtam hány éves vagyok.. ezt a részét ugysem értitek. nyakatekert, hosszú történet. nagy részét kihagytam de valamennyit muszáj volt leirni h tudjatok válaszolni a kérdésemre.
2009. júl. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!