Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mi lehet? Vagy mitől van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehet? Vagy mitől van ez?

Figyelt kérdés

Pár napja elég erősen viszket néha odalent.Néha pár másodperc alatt elmúlik de van hogy sokáig idegesít.Borotválom de nem hiszem hogy attól lehet,ilyen még nem fordult elő.Más egyéb "tünetem " nincsen minden normális.Mi lehet ez?Nagyon idegesít :S kicsit félek is.A válaszokat előre is köszönöm!

(L/19)

2009. júl. 7. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
szerintem valami gomba
2009. júl. 7. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem lehet hogy valamiylen gombás fertőzés ? Folyásod van ?És ha igen rendben van ? Nem észleltél változást ? (szag,szin,állagra gondolok ... )
2009. júl. 7. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Gombánál nem feltétlenül van viszketés ÉS folyás, lehet, hogy csak az egyik tünet. Menj el nőgyógyászhoz!

Mellesleg én pont ezért nem borotválom, könnyebben el lehet ilyesmit kapni, ha csupasz odalent.

2009. júl. 7. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

valószínű Candida!

A nőgyógyász felír egy darabos kapszulát, vagy hüvelykúppot krémmel és minden oké lesz. Bár nekem volt olyan hogy orvos nélkül kezeltem magam, de én tudtam hogy ez mi mert már volt ilyen. A gyógyszertárban vettem Canesten kombit...

de persze nőgyógyászhoz te menj el

2009. júl. 7. 17:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezen kívül minden rendben semmi változást nem tapaztaltam,normális minden.
2009. júl. 7. 17:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Jah igen hozzátenném hogy kívül viszket és nem a hüvelyben.Bár lehet ez nem segít sokat.
2009. júl. 7. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
ha kívül viszket akkor kenegetheted akár betadin-nal is. az erős gomba ölő, meg gyulladás csökkentő. ha nemmúlik el akkor menj orvoshoz. de akár canesten kenőccsel is kenheted. ha gomba volt, elfog múlni ettől, mivel ez csak külső gomba, ha az egyáltalán, nem a hüvelyedet érinti.
2009. júl. 7. 19:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!