Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehet? Vagy mitől van ez?
Pár napja elég erősen viszket néha odalent.Néha pár másodperc alatt elmúlik de van hogy sokáig idegesít.Borotválom de nem hiszem hogy attól lehet,ilyen még nem fordult elő.Más egyéb "tünetem " nincsen minden normális.Mi lehet ez?Nagyon idegesít :S kicsit félek is.A válaszokat előre is köszönöm!
(L/19)
Gombánál nem feltétlenül van viszketés ÉS folyás, lehet, hogy csak az egyik tünet. Menj el nőgyógyászhoz!
Mellesleg én pont ezért nem borotválom, könnyebben el lehet ilyesmit kapni, ha csupasz odalent.
valószínű Candida!
A nőgyógyász felír egy darabos kapszulát, vagy hüvelykúppot krémmel és minden oké lesz. Bár nekem volt olyan hogy orvos nélkül kezeltem magam, de én tudtam hogy ez mi mert már volt ilyen. A gyógyszertárban vettem Canesten kombit...
de persze nőgyógyászhoz te menj el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!