Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek mit néztek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek mit néztek meg a strandon a fiúkon? Mi tetszik, mi az ami nem?

Figyelt kérdés

Nem általánosságban kérdezem!Szeretünk nézelődni a strandon,nézni az embereket a fürdőruhájukban.Mindenkinek van ami nagyon tetszik a másikon és van ami kiveri a biztosítékot.

Kérlek írjatok ilyeneket és kort is,mert kíváncsi vagyok melyik korosztály mire helyezi a hangsúlyt,nyilván más a fontos egy fiatal lánynak mint egy idősebbnek!

Köszi

2012. jún. 25. 07:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Pont nekem nem mérvadó, viszont tömegek fogyasztják "szűretlenül", ami viszont gond. Ez az egész színes, epilált hímnemű szubkultúra ami egyre nagyobb teret hódít mégy 40 felett is sokszor, elkeserítő és taszító. Régen legalább láttama melyik a ffi ruha sarok a boltban. Ma már sokszor meg kell kérdeznem, hol vannak a ffi pólók. Aztán meg nem hiszek a szememnek amikor megmutatják a kínálatot...
2012. jún. 25. 12:33
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
További kellemes vitatkozást. :) Nekem tetszenek a színek a fiúkon. Nézzetek körül egy kicsit. Egyedül az ember az a "fonák faj", ahol eddig a nők hívták fel a férfiak figyelmét színességgel magukra. Ez kezd most változni. Én spec. abban nem látok semmi természetest, amikor a nőnemű néz úgy ki, mint egy pávakakas. :P
2012. jún. 25. 12:40
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
9:32- De, nagy valószínűséggel nagyjából "maguktól" fedezték fel, mivel már egyre inkább nem tiltott számukra, hogy színesen, esztétikusan öltözködjenek, nem kell szürkének lenniük. A melegekkel keverni pedig súlyos vétek- te abból indulsz ki, hogy a melegek nőiesek, ezért színesek. De valójában csak kis %-uk az, kb egyharmaduk, másik egyharmad teljesen "átlagosan" öltözködik, a maradék pedig markánsan "férfiasan". Továbbmenve: a környezetemben rengeteg maximálisan nőpárti, hetero fiú hord rózsaszínt, a többi színnel együtt, és elég népszerűek a lányok körében.
2012. jún. 25. 12:44
 14/18 anonim ***** válasza:
12:33 Mi az, hogy "epilált" szubkultúra? Már bocs, de részemről, ha én jólápolt, és szőrtelen vagyok, a másiktól is elvárom, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy majom. :P Eyébként mindegy lenne, ha csimpánzokkal feküdnék össze. :) Sajnálom, minimális szőrzet még elmegy.. nevezhetitek divatnak, engem meg agymosottnak, de nekem nem lenne gusztusom hozzáérni egyik-másik szerintetek "férfias" férfihoz. :S
2012. jún. 25. 12:47
 15/18 anonim ***** válasza:
42%

Bizony az én ismerősi körömben egy 30-as 40-es ffi csak akkor vesz fel rózsaszínt, ha a huszonéveseknél akar bevágódni, mert ott ez most menő. Pirosból max egy Ferrari mezt vennék fel. Egy normális nem "trendi" ffi ismerősöm sincs aki rózsaszínt hordana. Gondoljuk már végig egy kicsit, azért a hordunk színeket és a rózsaszín pulóver nem ugyanaz.

35 F

2012. jún. 25. 12:49
 16/18 anonim ***** válasza:
12:49 Én nem kifejezetten a rózsaszín mellett érveltem, bár azzal sincs gondom. De nőként például magamon nem jön be, én sosem hordok. :) Nem azt mondom, hogy járjanak rózsaszínben a fiúk, pasik, csak azt, hogy inkább elviselem rajtuk.. az meg főleg "sértő" (lenne ha sértődős lennék) amikor nőies színnek minősítik (nekem, mint nőnek sosem jött be). Ne hordja senki, ha nem akarja. A másik nemen sem fog hiányozni. Különben, ha valaki tetszik, tetszik "csupafeketében" is, a lényeg inkább az alak, arc, bőr (jólápoltság), frizura. :)
2012. jún. 25. 12:52
 17/18 A kérdező kommentje:
Légyszíves a feltett kérdésre válaszoljatok,ne offoljátok szét ezt a topicot!
2012. jún. 25. 14:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát én általában a testét nézem és a seggét.:)Amit nem bírok a fecske meg társai.Inkább a fürdőnadrágot részesítem előnyben.:)))16L
2013. júl. 27. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!