Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mit néztek meg a strandon a fiúkon? Mi tetszik, mi az ami nem?
Nem általánosságban kérdezem!Szeretünk nézelődni a strandon,nézni az embereket a fürdőruhájukban.Mindenkinek van ami nagyon tetszik a másikon és van ami kiveri a biztosítékot.
Kérlek írjatok ilyeneket és kort is,mert kíváncsi vagyok melyik korosztály mire helyezi a hangsúlyt,nyilván más a fontos egy fiatal lánynak mint egy idősebbnek!
Köszi
Öltözködésileg a fecskét nem szeretem, illetve a szandál+zokni párosítást. Kinézetileg elég, ha valaki ápolt, ami viszont nagyon tetszik, az egy izmos férfitest. :o)
20/L
Ma már semmi sem divat ami az én időmben még férfias volt. Viva, MTV és társai döntik el mia menő. Mint tegnap a Napló műsorvezetője rózsaszínben. Hihetetlen.
35 F
elöször a fürdö nadrágot, a fecskétől ki ráz a hideg, utána a "bőrszínét" (nagyon fehérbőrű vagyok tilos a napozás mert nem barnulok hanem egyből égek) és a fejét/testalkatát hogy arányos e
22
Szeretem, ha jól néz ki valakinek a teste, tehát megfelelő mennyiségű izom van rajta.
Engem a sípcsontig érő deszkás fürdőgatyáktól ráz ki a hideg, olyan, mint valami félreszabott öregasszony szoknya.
A fecske jó, mert szépen kiadja a férfi alakját.
OFF:
35 F: A férfi minden színű ruhában férfi. Ha már a ruha határozza meg a férfiasságát, akkor az a pasi hordhatna akármit, akkor is csak egy p*csös maradna.
3-as:
Csak azt nem mond hogy a férfiak hirtelen maguktól felfedezték a rózsaszínt. Ezt te sem hiszed, remélem. Jöttek "meleg Márk"-hoz hasonló figurák, meg importálták a sok szenny TV műsort (Jersey Shore, Tini Mamik, Mondj igent a ruhára stb.).
Múltkor is a férfi eladó rám akart beszélni egy piros és egy lila pólót, alig bírtam neki elmagyarázni hogy nem hordok olyan színeket. De hát ez most a trend, mondta erre.
35 F
35 F neked hogy lehet mérvadó az amit a zsiva tv-n vagy a tv2-ben látsz?Ezek mint liberális médiák,olyan célzattal működnek hogy züllesszék az erkölcsöt,bomlasszák a magyar nép egységét.Ezért látod hogy reklámozzák a homoszexualitást,a másság elfogadását,a drogozást(kendermag egyesület)a házasság helyett az élettársi kapcsolatot,ezt a sok hiperszenzitiv festett hajú,ki és leborotvált mai használhatatlan fiúkákat stb stb akikből lesz a jövő "apa képe" ha gyerekeik lesznek majd.
Ne csodálkozz a rózsaszín ruhán.Hidd el ha nekik szóvá tennéd,akkor azt mondanák hogy rasszista fasiszta vagy hogy nem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!