Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek hogyan telnek az estéitek a hajógyárin? ÖSZINTÉN!?
Elmentek és majd jön egy srác, akivel dugtok?
csak mert én akárhányszor megyek, durván visszautasitanak, mert nem vagyok a kulturájukba illő (nem joképü, nem izmos, nem magas, nem gazdag). Fájdalmasan felszines hely, nem gondolod?
ez most nekem szólt?
Én nem ..nem a pénzével dugok.
de ha ez lenne a szituáció, akkor persze, hogy a pénzesebbet választanám. Mindenki így tenne, kivéve, ha egyéb érzelmek is vannak a dologban.
Egyszerűen így működnek a lányok, ahol látnak pénzt, ott a biztonságot, gondtalanságot a jó életre való esélyt látják. Ha csak egy éjszakás dologról is van szó. Ez benne van a génjeinkben.
Nekem 2x volt kis egyéjszakés kalandom, az pont nem erről szólt egyszer szerelmes voltam ( munkanélküli,nem gazdag, csúnya férfibe), egyszer meg egy kedves, jópasival voltam együtt.
Ezt csak felvázoltam, hogy ha a kettő közül kéne választani, akkor melyiknek lenne nagyobb esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!