Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek hogyan telnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek hogyan telnek az estéitek a hajógyárin? ÖSZINTÉN!?

Figyelt kérdés

Elmentek és majd jön egy srác, akivel dugtok?

csak mert én akárhányszor megyek, durván visszautasitanak, mert nem vagyok a kulturájukba illő (nem joképü, nem izmos, nem magas, nem gazdag). Fájdalmasan felszines hely, nem gondolod?

2012. jún. 24. 04:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Benne vagy a válasz a kérdésedben. Ők "jóképűek és vannak jó ruháik". A hiányosságaidat kompenzálni kell valamivel.

Ez így működik.

2012. jún. 24. 12:39
 12/22 A kérdező kommentje:
én nem vagyok szarul felöltözve.
2012. jún. 24. 12:41
 13/22 anonim ***** válasza:

Én azt nem mondtam egy szóval sem, csak segíteni akartam.

Mint látod,akkor ez mégsem elég, kell még valami plusz a jólöltözöttség mellé.

Ezt meg szerintem érdemes kipróbálni, ha akarod menj egyik barátoddal haveroddal. Beszéljétek meg előre, hogy ha akad egy csaj, akkor ő milyen kérdéseket tesz fel, vagy megjegyzéseket ejt el, amiből az jön le a csajszinak, hogy ti/te gazdagok vagytok.

Ezek a dolgok az esetek nagy részében működnek. ;)

2012. jún. 24. 12:48
 14/22 A kérdező kommentje:

van saját lakásom. felujitott, a belvárosban. pöpecül néz ki. Keresztanyám vette a nevemre, mert neki nincsenek gyerekei.

gondolom ez nem hatná meg a nöket, de ha apuci verdája áll a parkolóban, akkor egyböl csötörés van a bugyiban.

2012. jún. 24. 12:49
 15/22 A kérdező kommentje:
de még minidg nem válaszolt egy primitiv felszines liba sem.
2012. jún. 24. 12:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Óóó..hogyne hatná meg.

Ez bejön mindenkinek. A kocsi témát el lehet intézni azzal, hogy taxival vagy mert ugye ittasan nem vezetsz.. :)

Ha egy estére kell a csaj, hazudj mindent össze vissza, ha megtudta, hogy mégsem vagy annyira pénzes és emiatt nem kellesz neki utána vagy "pofát vág", akkor az őt minősíti, hogy mekkora egy felszínes liba.

Te megkaptad amit akartál...ennyi.

Azért írom ezt, mert ha én kerülnék ilyen helyzetbe Én is megérdemelném.

Nem fogok én sem álszenteskedni, igenis fontos a pénz vagy annak legalább a látszata!

Ha választanom kellene pl a hétvégén, hogy kivel feküdjek le és ott lenne 2 átlagos pasi, de látnám az egyiken, hogy nála esetleg "van pénz" szerintem őt választanám, még ha csúnyább is.

Igen ezzel én is magamat minősítem, de egy anonim oldalon nem fogok hazudni, mert akkor félő, hogy saját magamat próbálnám meg átverni.

:)

2012. jún. 24. 13:01
 17/22 A kérdező kommentje:

ja bocs, de minket élböl el szoktak küldeni. Oda se érek a lányhoz, már vágja a pofát, hogy kösz nem. Jobb esetben legalább szol valamit, hogy köszdenem, vagy nem szeretne ismerkedni (velem), stb.

tök gáz, hogy elmennek csajok, és állnak egy pontján a klubnak, aztán ha nem megy oda hozzájuk elég jo pasi, akkor átmennek másik helyre, amig nem kapják meg amit akarnak (anyagi javak + farok)

2012. jún. 24. 13:05
 18/22 A kérdező kommentje:

a pénzével dugsz? feldugjon neked egy köteg 10ezrest és ettöl nedvesedsz? vagy mi?

olyan leszel, mint gábor zsazsa, aki azt mondta:

"egy gazdag férfi nem lehet ronda"

2012. jún. 24. 13:06
 19/22 A kérdező kommentje:
és am kivel szoktál lefeküdni hétvégéken?
2012. jún. 24. 13:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Ezért kell, hogy látszódjon, hogy van pénzed! Hidd el megváltozik a hozzáállásuk.

Vagy pedig rossz csajokkal próbálkozol, nem csak a playmate külsejű, gyönyörűszép lányokhoz kell odamenni, mert ők le se fognak sz.arni.

Kicsit átlagosabb, de szép, csinos lányokat megkaphatsz így.

Ajánlom figyelmedbe az olyanokat, akiken ott vannak a hatalmas logók, feriratok a ruhán, hogy az márpedig MÁRKÁS.

Ők többségében azok a típusok, akik igényes, szintén "gazdag" lánynak akarnak tűnni, de 5 ezerért lesz.pnak a bokorban.

Ők arra a pasira pályáznak, akin látszik, hogy van pénze ( ha csak egy estére is tűnsz olyannak).

Hívd meg őket pezsgőzni, tedd a szépet.

[link]

ez egy tavaly nyári történet, persze más, mert ott egy ideig tényleg volt sok pénz..de ezt te is tudod kivitelezni, olcsóbban.

És kedves legyél a lányokkal, mint egy gáláns uriember :) ;)

2012. jún. 24. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!