Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lánnyal csak a szexet tudnátok elképzelni vagy egy komoly kapcsolatot is?
hmm... nagyon ari vagy az ilyen csajok a gyengéim...
hány éves vagy? :)
15F
A kép alapján simán alkalmasnak nézlek egy komoly kapcsolatra. A stílus alapján viszont szexre sem lennél jó. A külső bizony nem minden.
Tudod, kedves kérdező, nem az a baj, ha kiállsz magadért, hanem az, hogy akit te leoltottál, az speciel egy pozitív kritikát írt rólad. Ezek után mégis mire számítasz?
jah bocs észrevettem h nem a kérdésre válszoltam :D
nem feltétlenül csak szex.. de ezt képről nem lehet eldönteni
Nem értem :S én egy kommentelőt oltottam igazán, és a 13-astól meg kicsit rosszul esett hogy egy pár soromból ő már egyből nem tartott szimpinek.
A másik meg hogy lényegében nem kell itt senkinek néznie a képemet, ha nem tetszik, elfogadom hogy nyilván nem tetszhetek mindenkinek ez így jó, de akkor legalább a kérdésre válaszoljon és ne frenkizzen hogy tud pár trágár szót...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!