Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az okos emberek miért csúnyák?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az okos emberek miért csúnyák?

Figyelt kérdés
Biztos van kivétel, de általában azért elmondható, hogy az intelligens emberek nem túl attraktívak.

2012. jún. 23. 01:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nekem 15 évesen mondta a tanár,hogy "írói vénám" van,vág az eszem és jól is nézek ki:D 16/F (és ez így igaz!)
2012. jún. 23. 10:03
 22/28 anonim ***** válasza:

mert lehet hogy valaki intelligens, de ezt te ránézésre nem tudod megállapítani és amikor a buliban a miniszoknyás magassarkús szőke hátközépig érő hajú lány azt mondja hogy az orvosira jár te kiröhögöd és a haverjai mondják meg neked hogy igen, ő oda jár...

true story

állítólag nem vagyok bányarém :D

de ha nem konzervatív ruci van rajtam mindenki azt hiszi retardált pitsa vagyok...

oh, hogy szeretlek én garbó, abban okosnak néznek :D

2012. jún. 23. 10:35
 23/28 anonim ***** válasza:
Én okos vagyok, és nem vagyok csúnya sem... durva :D
2012. jún. 23. 13:24
 24/28 A kérdező kommentje:

Na igen, a látszat néha csal. :D De azért valahogy kialakult ez a sztereotípia is, hogy a csinos, szép lányok nem annyira okosak.

Megfigyeltem azt is, amit valaki leírt, hogy a szép emberek hajlamosak "feladni" az okosságukat, még ha alapból nem is buták, és csak a kinézetükre támaszkodnak. Ez főleg a lányokra igaz - nem egy ilyennel találkoztam már. Természetesen ez később visszaüt, na de ki gondol arra, hogy mi lesz +20 év múlva?

Persze vannak csúnya és buta emberek, szerény véleményem szerint belőlük van a legtöbb. Az okosak és a szépek külön-külön is kevesen vannak, így már csak a matematika alapján is elenyésző az olyan személyek száma, akik mindkét jó tulajdonsággal rendelkeznek.

2012. jún. 23. 13:33
 25/28 rottingrabbits ***** válasza:
Azert,mert jobb dolgunk is van,mint hogy az epp aktualis divatot kovessuk es kenyszeresen probaljunk megfelelni a tarsadalom elvarasainak.
2012. jún. 23. 13:52
 26/28 A kérdező kommentje:
Ismételten leírom, hogy nem a divatra, ruházkodásra illetve ápoltságra gondolok, hanem a velünk született testi adottságokra.
2012. jún. 23. 13:54
 27/28 Shaddark ***** válasza:

"legtöbb zseniális ember/izompacsirta állat akit ismerek az egoista"

Ez könnyen lehet. Teljesen igazad van ebben, de ők se születtek annak.

Amíg ideértek addig nem voltak azok, amikor oda értek ahová, már nem is fejlődnek tovább ezek.

Izompacsirtákat kivéve, nekik csak ez maradt, persze hogy edzenek... És hát ez nem olyan mint a tudás, ha abbbahagyják visszafejlődik, leereszkedik, elcsúnyul - folyamatosan motiválva vannak tehát. De én nem is rájuk gondoltam ám, aki izmos az még korántsem biztos hogy szép is, ha elkezdett bb.-ni akkor valószínűleg sohasem volt igazán az...

Az eszét meg nem műveli senki aki elszállt magától - 5 évig egyetemen dolgoztam profok és doktorok között, hidd el tudom.

Szinten tartják a hírnevet a már leközölt publikációik 100.-ik átírásával és nem fogadnak be semmi újat.

Ha valaki újat mondd nekik azt személyes sértésnek veszik - hiszen a világon nem létezhet olyan amit ők ne tudnának még.

Az ego csak addig hasznos míg el nem éáred a kitűzött célt - addig valóban az, abban teljesen igazad van - az után hatalmas és sokaknak leküzdhetetlen gát a fejlődésben.

Nők között amúgy tényleg nagyon sok kivétel akad - tudod miért?

Mert bármilyen hihetetlen, sok gyönyörű nő csúnyának hiszi magát. Van, aki ezzel a részével, van aki azzal nem elégedett. Így nem lustul el, hajt mint mindenki más.

2012. jún. 23. 15:01
 28/28 trobertlaci válasza:
Én ilyen hülye kérdést még soha nem hallottam!
2012. jún. 30. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!