Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az okos emberek miért csúnyák?
Figyelt kérdés
Biztos van kivétel, de általában azért elmondható, hogy az intelligens emberek nem túl attraktívak.2012. jún. 23. 01:18
11/28 A kérdező kommentje:
Én is, de a legtöbben nem.
2012. jún. 23. 01:43
12/28 anonim válasza:
De én vagyok a legokosabb és a legszebb is.
13/28 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a hozzászólásodat.
2012. jún. 23. 01:50
15/28 Shaddark válasza:
Az alapból szép emberek erőfeszítés nélkül megkapnak mindent, fiatal korban különösen.
Ezért egyszerűen lusták fejlődni és lemaradnak.
Másrészt el is bízzák magukat, az egó pedig a fejlődés ellensége - ha azt hiszed magadról mindenkinél jobb vagy, nem áldozol a fejlődésre időt, energiát.
16/28 anonim válasza:
előző,
ha azt hiszed magadról, hogy mindenkinél jobb vagy, akkor minden idődet a saját fejlesztésedre szánod.
ezért lehet az, hogy a legtöbb zseniális ember/izompacsirta állat akit ismerek az egoista. Mert valóban minden időt tanulással/kondival (tehát önfejlesztéssel) töltöttek.
17/28 anonim válasza:
Hát én pl. szép is vagyok. Szóval fingom sincs.
18/28 anonim válasza:
19/28 anonim válasza:
130-as IQ-m van, de úgy nézek ki mint Gollam.
20/28 anonim válasza:
Tényleg vannak átfedések, van aki buta is és ronda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!