Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszenek az átlagos lányok?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, aki mondjuk jól néz ki, nagyon jó alakja van, de mondjuk az arca inkább olyan átlagoson belül helyes, nem gyönyörű, nem csúnya.2012. jún. 22. 23:43
11/15 anonim válasza:
AZ ilyen lányokat veszem észre a leghamarabb :)
12/15 anonim válasza:
A társadalomban kialakult képet a média a végsőkig befolyásolja. Sajnos ez is emberfüggő. Én személy szerint megpróbálok minden előítéletet félre tenni bármilyen kapcsolatról is essék szó. Az átlagos lányok is tetszenek, sőt tudom azt, hogy ha egy átlagos lányt szólítok meg nem az lesz az első kérdése, hogy: Gazdag vagy? (Természetesen nem pont ezekkel a szavakkal). Általában, akik nagyon teszik magukat, azok nincsenek megelégedve magukkal, vagy csak apuka, anyuka fizetéséből megtehetik, ez viszont plusz elvárásokat fog magaután vonzani. Egyszóval sokkal jobban szeretem az átlagos lányokat. De egy biztos a belső, ami számít! Ezt tartsd szem előtt. Ha valaki leszól a külsőd miatt, az meg sem érdemli, hogy megismerjen! Bízz magadban! 20/F
13/15 anonim válasza:
én a k.urvákat észre sem veszem :D
14/15 anonim válasza:
ha a szexuális kisugárzásod meg a személyiséged aranyat ér, akkor egyértelmű a válasz xP
f18
15/15 anonim válasza:
Nincs olyan hogy átlagos lány.
Minden lány különböző. Nem is lehet őket összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!