Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem áthívni a barátomat, mert nem valami szép a házunk! Mit csináljak?
El sem tudod képzelni hogy mennyire lesz*rnám ha a barátnőm szegény lenne! Csak az számít hogy vele legyek, nálunk nem ez a helyzet, nem szegények..... de a szülők mindig égetőbb kérdések :)
Ha te lennél a barátnőm és úgy szeretnélek mint Őt, nem érdekelne fogd fel! Ha ő emiatt acsarkodik megsem érdemel téged, tegyél rá nagyban, nem ő az igazi!
Én nemrég aludtam az egyik új ismerősömnél. Hát ami ott volt... lyuk a falban, elhanyagolt, ápolatlan bútorok, csatorna szagú fürdőszoba, pók volt az ágyam felett, műanyag csomagolópapír fecniken feküdtem.
Az oké, hogy a bútorok nem a legmodernebbek, meg a festés lekopott, mert hát ilyen az anyagi helyzetetek, nem tudsz mit csinálni... de mindenképpen legyen ápolt és tiszta! Tehát amiket az előbb felsoroltam, azok ne nagyon legyenek... Takaríts ki mielőtt jönne a srác, nem kifogás hogy nagy a ház, egy koszos lakás nagyon illúzióromboló tud lenni. És ha cigiztek, alaposan szellőztessétek át a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!