Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Punci "puki"! Minden csaj ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punci "puki"! Minden csaj ezt csinálja, vagy csak egy pár olyan szerencsétlen van mint én?

Figyelt kérdés
A barátommal nagyban szexeltünk, és egyszercsak "pukiztam" a puncimmal. Nagyon gáz volt. Először röhögött egyet, de a következőnél már nem is érdekelte. Annyira ciki volt. Minden csaj "pukizik" a puncijával
2012. jún. 22. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne vedd komolyan, a pasid is csak röhögött rajta. Ez nem olyan, mint egy rendes FING!
2012. jún. 25. 21:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokott ilyen lenni... sőt szex után amikor öltözök fel még akkor is néha. Barátommal jót nevetünk rajta :) Nekem is az elején gáz volt meg szégyeltem, meg idegesített, de most már az van, hogy nem érdekel :) Fun ;)

19/L

2012. jún. 25. 21:42
 13/18 anonim válasza:
100%
Tok vicces hogy ezen parázol :D nyugi amikor mostani csajommal eloszor voltunk egyutt,mivel tapasztalatlan,mindíg elnevette magát amikor az ominózus ,,punci-puki,, bekoszont :D nagyon szégyellte magát,és mindig kiesett a ritmusból.. jo idobe tartott mire meggyoztem hogy ez teljesen természetes,rá se hederítsen :D sot,engem még izgat is :P 22F
2012. jún. 25. 21:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem is szokott lenni. szinte mind1 milyen pózban csináltuk. néha még ujjazástól is. irtó gáz, de hát ez van. sokszor nem is tudom magamat igazán elengedni az ettől való félelmemben, bár szerintem csak engem zavar őt meg nem érdekli xd de még öltözéskor is sokszor megtörtént és annyira rossz :( de ezt csak mi lányok fújjuk fel ennyire :)
2012. jún. 25. 21:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szinte mindig van, nagyon zavar. A páromat nem, de ez engem nem vigasztal.

Utána ha elmegyek pisilni, akkor mégjobban "beindul" ez a dolog:-S

2012. jún. 25. 22:18
 16/18 anonim válasza:
Velem is elofordult mar, es en is nagyon belepirultam az egeszbe, de mindketten csak jot nevettunk rajta az elejen, utana mar tenyleg nem foglalkoztunk vele:D
2014. júl. 22. 01:56
 17/18 Tanker887 válasza:
Szerintem abszolut nem gáz. Mikor először előfordult, csak egymásra néztünk, de még csak a ritmusból sem jöttem ki :) Tök természetes, a levegőnek távoznia kell amugy valahogy :) 28/f
2016. jún. 19. 21:30
 18/18 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, mert a férfiaknak jól is esik állítólag, én még nem próbáltam.
2017. nov. 3. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!