Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 16 éves fiút hogy lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 éves fiút hogy lehetne elcsábítani?

Figyelt kérdés
Már lassan három hónapja együtt vagyunk. Én még szűz vagyok, de biztosan vele szeretném elveszíteni, mert nagyon szeretem. Szoktunk csókolózni, meg szoktuk egymás nyakát puszilgatni, de ennél több sosem történik, és ezt már kicsit unom. :S Egyszer volt olyan is, hogy majdnem lehúzta a nadrágomat, de aztán megállt és elkezdett dumálni mintha mi sem történt volna. Arra gondoltam, hogy talán nekem kéne kezdeményezni, de nem tudom hogyan csináljam. Tudnátok segíteni? 17 éves vagyok.
2012. jún. 22. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Játszatok felelsz vagy merszet.

ELőtte tanulmányozd az emberi szaporodást, és gumi nélkül ne enged bedugni, mert a következő kérdésnél, ahol "bedugta, de kivette gyorsan, lehetek terhes" kérdezed én feljelentelek időrablásért!

2012. jún. 22. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
kezd el puszilgatni, kezd vetkőztetni vagy kezdj el te vetkőzni, simogasd neki a péniszét a nadrágján keresztül, súgd a fülébe hogy akarlak.
2012. jún. 22. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Először is ő szűz?

Ezek alapján valószínű, vagy még nem nőtt fel a komoly kapcsolathoz amiben ugye szokás a szex is. Mivel te szűz vagy ezért oké oké hogy kívánod a dolgot, de egy tapasztalatlan srácra rábízni magad tökéletes merénylet önmagad ellen. Ha a srác nem szűz akkor viszont közöld vele hogy te igenis készen állsz a dologra,hogy úgy érzed itt az idő. Továbbá nincs semmi dolgod, bízd rá magad. Viszont ha szűz akkor gáz van....

2012. jún. 22. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, a kérdező nem akarja rábízni magát, hanem fordítva
2012. jún. 22. 20:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem szűz, barátnői is voltak előttem.
2012. jún. 22. 20:08
 6/6 pénisz válasza:
Vegyél neki eredi játék előfizetést!!!
2012. jún. 23. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!