Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez valóság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez valóság?

Figyelt kérdés

Ma rám írt egyik lány ismerősöm Facebookon, hogy szakított a pasijával, mostantól én kellek neki. Nem is kell mondanom elég rámenős lány. Viszont ez túl szép, hogy igaz legyen, szóval ezért van itt ez a kérdés most. Már korábban is szakíttat a pasijával 1x, vtak gondjaik. Most levette a közös képüket, azt is, hogy kapcsolatban van vele és találkozni akar velem. Am. jól elvagyunk, most a kérdés kiírásának pillanatában is szórakoztatjuk egymást. Régebben mondta a barátnőjének, hogy helyesnek tart, már találkoztunk 1x élőben is. 1 hét múlva lenne az az állítólagos tali. Vélemény? Kamu és csak szívat? Téll. kellek neki?

17/F a lány 14/L

ősztől egy suliba fogunk járni, azt is mondta indokként, a pasija az messzebb lakik tőle

2012. jún. 22. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:

ugyanmár 14 éves kislánytól mit akarsz?

de ha már a pasija volt.. ennyire nem szerette, hogy rögtön téged akar?

2012. jún. 22. 19:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Az előző pasija is 17 volt... és sztem az a 3 év nagy különbség.
2012. jún. 22. 19:19
 3/8 A kérdező kommentje:
*nem nagy különbség
2012. jún. 22. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak nehogy veled is ugyan így elbánjon mint az előző pasijával.
2012. jún. 22. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Kerdezi. Ezekbol lesznek a ribik. Minden heten mas pasija lesz, te csak egy leszek a sok kozul hamarosan.
2012. jún. 22. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:

14 évesnek nincs pasija! Az csak felnőtt lányoknak van!

Én a helyedben rárabolnék! Mázlid van!

2012. jún. 22. 21:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! Én is erre jutottam. Köszi, hogy Te egyet értesz! :)
2012. jún. 22. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Figyi, ne szóld le a többieket, akik nem értenek egyet veled!

És szerintem hagyd a csajt. Kijelenteni valakinek, hogy "kellesz nekem" iszonyat ribiség. Komolyan mondom. Lehet szép, meg minden, de neked is akármikor mondhatja, hogy "hopp, bocsi XY kell".

Viszont a korkülönbség nem olyan gáz. Najó, de. Mármint... Te bem bizti, hogy már szűz vagy, ő meg (jobbesetben) igen. És nem kéne ilyen korán elveszteni, ha érted...

Hihetsz nekem.

13/L (höhö, 7 nap és 14 :P)

2012. jún. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!