Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassak le egy fiút? Bővebben lent.
Van egy fiú akit nem rég ismertem meg.. tegnapelőtt találkoztunk,mert megígértem hogy fogunk találkozni de nem kettesbe, vittem a barátnőmet is hogy nehezebb legyen neki próbálkozni.. és én eléggé bejövök neki de ő viszont nekem nem igazán, pedig a belsője nagyon jó, viszont a külsője nem igazán fogott meg.Ez az egyik ok. A másik hogy nekem alakulgat egy kapcsolatom mással...erről a fiúról meséltem már neki régebben..
Aki nekem tetszik azt kérdeztem hogy hogy koptassam le kedvesen, azt mondta h majd ő elintézi.. de viszont azt nem akarom mert túlkemény lenne(elég féltékeny fajta).. viszont én meg nem tudok mit mondani :SS
ugyan ez volt velem is kb 1 hónapja... megmondtam neki, h én nem szeretem őt, nem akarok tőle semmit és megtisztelő, h ő így érez, de most nem szeretnék vele kapcsolatot... igaz azóta még1szer tudatosítanom kellett ezt benne, de legalább már alig irogat és már kevésbé zaklat.
am az ilyen tipusu embereket jobb időben lerázni, szal sok szerencsét hozzá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!