Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm miért mond le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm miért mond le a pasija miatt programot?

Figyelt kérdés
Hívtam jöjjön el velem a nyáron pár helyre de inkább a pasijával megy nyaralni. Pedig már 4 hónapja együtt vannak igazán ráérhetne.. 18/L
2012. jún. 21. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
lehet hogy szereti :D
2012. jún. 21. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Haverom ugyan ezt csinálja, csak ő már 2 éve nem jött el velünk sehová...
2012. jún. 21. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem hanyagoltak a barátaim, ha kapcsolatban voltak. Nem baj, rábasztak. Mire véget ért, nem volt ott szemetesnek.
2012. jún. 21. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Azért mert szerelmes, és most minden a srác körül forog. Ő az első most neki, na meg az is lehet hogy srác nem nézi jó szemmel ha elmegy nélküle a csaj v.hova.
2012. jún. 21. 17:13
 5/9 Advocatus Diaboli ***** válasza:
100%

"Pedig már 4 hónapja együtt vannak igazán ráérhetne..."

Hát ez meg milyen kifogás?:D Ha kevesebb, mint 4 hónapja járnak, akkor még megbocsájtható?:D

2012. jún. 21. 17:23
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem csak olvastam, hogy 3 hónap után alábbhagy a szerelem és utána már visszamennek a barátnőkhöz. Hát ő nem...

2012. jún. 21. 17:33
 7/9 Advocatus Diaboli ***** válasza:
75%

Kedves válaszoló!

De az egy általánosítás. Nem lehet mindenkit 1 kalap alá venni. Örülj neki, hogy még mindig ennyire szeretik egymást:)

2012. jún. 21. 17:51
 8/9 Shaddark ***** válasza:
67%

Ez szerintem a normális.

Új párral életmódot is vált az ember.

Te se örülnél ha a pasid elmenne pl. kocsmába a haverokhoz minden nap és nem te lennél az első neki.

2012. jún. 21. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb barátnőm, mióta barátja van teljesen elhanyagol. Eleinte nem zavart, örültem nekik, legalább neki van barátja és boldog mellette. Viszont így, majdnem egy év után, kicsit elszomorító a helyzet, de ez van.

Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor voltunk együtt bárhol is, mióta együtt van a barátjával..

Azt hiszem, ez nem is fog változni, de azért majd kitalálok néhány programot. Srerintem nyáron fogunk találkozni gyakrabban.

17/L

2012. jún. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!