Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen az mikor egy meztelen pasit láttok, aki éppen az udvárán járkál?
Hát nyugottan szórólapozna az ember erre az egyik háznál odajön a pasas a szórólapért egyszál fa**-ban xD XD xD Hát errese voltam kiváncsi xD Veszélyes munka xD
deee nagyon durva XD
és még igy odasétál.. hát haggyukmár XD
sokkoló volt oké XD
ha legalább jópasi lettvolna XD de igy áhhh XD
szánalmas. pláne szánalmas a szánalmas. az meg még szánalmasabb, hogy a szánalmas szánalmas.
fúj
szánalmas.
PS: Pont leszarnám, mert 1. az udvarán mindenki abban van, amiben jól esik neki (otthon vajon én is minek lennék ruhában ezer fokban?) 2. nekem aztán ez nem nagy szám, naturista vagyok (otthon vajon én is minek lennék ruhában ezer fokban?) 3. faszi vagyok.
ja! és szánalmas!
(ezt elfelejtettem)
nekünk is szokta a szomszéd. undorító szerintem...
20/L
Valakinek te is biztos az vagy meztelenül. Ennyit a toleranciáról. Amiben pont a fiatalabb korosztályok járnak elöl normális társadalmakban. De mint tudjuk, Magyarország nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!