Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen az mikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen az mikor egy meztelen pasit láttok, aki éppen az udvárán járkál?

Figyelt kérdés
Tetszik vagy visszataszitó vagy közömbös nektek ?

2012. jún. 20. 15:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
61%

Hát nyugottan szórólapozna az ember erre az egyik háznál odajön a pasas a szórólapért egyszál fa**-ban xD XD xD Hát errese voltam kiváncsi xD Veszélyes munka xD

deee nagyon durva XD

és még igy odasétál.. hát haggyukmár XD

sokkoló volt oké XD

ha legalább jópasi lettvolna XD de igy áhhh XD

2012. júl. 10. 20:35
 22/32 anonim ***** válasza:
23%
váh egyesek akkora baromságokat tudnak kérdezni........ komolyanmondom hogy jobb dolguk nincs, baromira szánalmas! és az is baromira szánalmas lenne ha egy meztelen pasit látok az udvarán, mivel hogy ha tudja, hogy láthatják az udvarán, ép ember nem járkál meztelenül. szánalmas
2012. júl. 12. 19:37
 23/32 anonim ***** válasza:
96%

szánalmas. pláne szánalmas a szánalmas. az meg még szánalmasabb, hogy a szánalmas szánalmas.

fúj

szánalmas.

PS: Pont leszarnám, mert 1. az udvarán mindenki abban van, amiben jól esik neki (otthon vajon én is minek lennék ruhában ezer fokban?) 2. nekem aztán ez nem nagy szám, naturista vagyok (otthon vajon én is minek lennék ruhában ezer fokban?) 3. faszi vagyok.

2012. júl. 20. 15:05
 24/32 anonim ***** válasza:
92%

ja! és szánalmas!

(ezt elfelejtettem)

2012. júl. 20. 15:07
 25/32 anonim ***** válasza:
Akartam mondani. :D
2012. aug. 2. 09:45
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Az ő udvara azt csinál amit akar, én is szoktam nudizni otthon. Nehogy már a saját telkemen, megszabják , hogy miben lehetek.xD
2012. aug. 13. 13:49
 27/32 MadameViciouse ***** válasza:
Meglepődnék.Ha meztelenül járkál gondolom nem zavarja ha meglátják,ez benne van a pakliban.Ha nincs párom és jól néz ki,akkor egy kicsit biztos elidőznék rajta,ha van párom akkor inkább nyugtázom és elhagyom a terepet.
2012. szept. 2. 17:29
 28/32 anonim ***** válasza:
A péniszt sohasem találtam esztétikusnak, de a felsőtestben tudok gyönyörködni.
2012. szept. 17. 15:13
 29/32 anonim ***** válasza:

nekünk is szokta a szomszéd. undorító szerintem...

20/L

2013. máj. 2. 18:08
 30/32 anonim ***** válasza:
63%

Valakinek te is biztos az vagy meztelenül. Ennyit a toleranciáról. Amiben pont a fiatalabb korosztályok járnak elöl normális társadalmakban. De mint tudjuk, Magyarország nem az.

2013. máj. 4. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!