Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok az utcán járva benézni mások udvarába, hátha ott meztelen valakit láttok?
Figyelt kérdés
volt már ilyen , hogy valakit megláttatok ?2012. jún. 18. 15:03
1/12 anonim válasza:
Igen! Sosem lehet tudni ki lapul a kerítés mögött...:P
2/12 anonim válasza:
Minden vágyam a meztelenül kertészkedő 72 éves Józsi bácsit meglesni:P
3/12 anonim válasza:
Nem szoktam benézni mások kertjébe. De most hogy kiderült hogy te mindenhova benézel óvatosabb leszek a saját kertemben; vagy magasabb kerítést építek vagy felveszek egy alsónadrágot! 23f
:D
4/12 anonim válasza:
Én azért nézek be mert gyűjtöm az ötleteket hogy milyen legyen az enyém ha egyszer sor kerül rá, hogy kertes házam lesz.
5/12 anonim válasza:
Igen, ilyenkor nyáron föleg szoktam leskelődni. Sok érdekes dolgott láttam már.
Meztelen pasit, füvetnyirni, locsolni.
6/12 anonim válasza:
Persze, de sajnos még senkit nem láttam, akit érdemes lett volna. :S
7/12 anonim válasza:
én mindig benézek, de nem azért, hogy ott esetleg meglessek valakit.. :D amúgymeg itt a városban aligha vannak udvarok, szóval az én esetemben inkább ablakokról lenne szó :D
8/12 anonim válasza:
Én egyszer láttam egy csajt bugyiban meg melltartóban...hazamnetem és arra vertem !!!! :DDDDDDD Komolyan...Egyszer valahová az ablakon is benéztem :DDDDD Perverz vagyok nagyon.A suliban a lányok öltözőjében is állandóan benézek :DDDDDDDDDDDDD
9/12 anonim válasza:
Én nagyon leskelődni nem szoktam, max ötleteket merítek kertépítéshez
10/12 anonim válasza:
egyszer benéztem,ott napozott a csaj bikiniben,direkt mentem arra párszor:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!