Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális?
Figyelt kérdés
Mostanában kicsit szomorú voltam, és többen azt mondták, hogy egy pasi kéne nekem, egy lány ajánlotta, hogy átlinkel pár facebook-adatlapot (?). Normális, hogy azt mondják, 12 évesen szükségem van egy fiúra, és ezeket csak úgy "átlinkelik"? Mert szerintem nem, de lehet, hogy z én gondolkodásommal van baj...2012. jún. 20. 13:51
1/8 okoska31 válasza:
nem normális. 12 évesen nem kell még pasizni. pláne nem idősebbekkel.
találj másban boldogságot.
2/8 anonim válasza:
12 évesen?!? Nagyon ráérsz még, élvezd az életet!
3/8 anonim válasza:
OMFG! Azt megértem hogy egy 30-as egyedül álló csajnak vannak ilyen hepjük, hogy alkalmi kapcsolatot keresnek pláne más kultúrákba kis szex és jobban érzik magukat és a barátnők szoktak ebben segíteni de egy 12-nek. LoL
4/8 A kérdező kommentje:
Hát oké, mert én is így gondoltam, csak sok ismerősöm már a sokadiknál tart ennyi idősen, ami nekem fura...
2012. jún. 20. 13:55
5/8 anonim válasza:
Remélem rosszul értettem, vagy te írtad el, de mintha azt olvastam volna, hogy sok ismerősöd már 12 évesen a sokadik kapcsolatán van túl...
6/8 anonim válasza:
Értelmesnek tűnsz, ne hagyd, hogy bevigyenek a sűrűbe, te gondolod jól.
7/8 anonim válasza:
Nem normális! Hova lett a világ, Te jó Isten?!
8/8 A kérdező kommentje:
Nem olvastad rosszul, ez sajnos így van...
2012. jún. 20. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!