Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekel a saját korosztályom? (bővebben. )
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,és egyátalán nem érdekelnek a 16-17-18 éves fiúk.Nem tudom mennyire normális ez ebben a korban,de a nagybetűs férfire vágyom borostával és szőrös mellkassal ellátva.A szüleim is teljesen kétségbe vannak esve,hogy miért nincs és még nem is volt 1 barátom sem.Nem tudom velük megértettni,hogy egy igazi vérfi van szükségem,nagyon.Pár felnőtt,és tanáraim is mondták,hogy sokkal érettebb vagyok az átlagnál,de ennyire ? :///2012. jún. 20. 13:48
12/21 galen malek válasza:
hajnali 6 óta fenn vagyok a gyík-n de én ilyen irányú kérdést nem láttam amúgy szal ez szerintem kamu de amúgy ezt neked kell velük (magaddal) rendezni nyilván féltenek ami valahol jogos is azért nincs még annyi élettapasztalatod hogy ne keveredj könnyen bajba de ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz
13/21 anonim válasza:
Ha van kedved ismerkedni, ment a privi!
28f
14/21 anonim válasza:
Apakomplexusos vagy...Nyugi, a nők nagy százalékban azok.
Én most pl azon szívók 20 évesen, hogy mindegyiknek 28 éves pasija van.
16 évesen a 20 éves pasik miatt volt nehéz...Ördögi kör.
15/21 anonim válasza:
Kedves 6.!
Hajnali 6 óta nem csak ezt a rovatot kéne böngészni! :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszok. Az apakomplexus azért kizárt,mert 1,teljesen normális családban élek apával együtt,és nagyon is jó a kapcsolatunk. Úgy gondolom egy apás lánynak nem sűrűn akad apakomplexusa....
2012. jún. 20. 15:23
18/21 anonim válasza:
Valamiért én is jobban bejövök a 14-17 év körüli tini lányoknak 22 éves létemre, a poén, hogy kb. 17-nek nézek ki max. Szerintem ez gyakori jelenség, hogy a korodbeli lányoknak idősebb fiúk jönnek be.
19/21 okoska31 válasza:
én is így vagyok vele. csak nekem a fiatalabb lányok jönnek be.
bár sejtem rá a magyarázatot, de azt megtartom magamnak:)
20/21 anonim válasza:
Énekem is az idősebbek jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!